Предсједник РС сутра у Херцег Новом

Предсједник Републике Српске (РС) Милорад Додик посјетиће сутра Херцег Нови, гдје ће разговарати са градоначелником Дејаном Мандићем и његовим сарадницима, саопштено је из кабинета предсједника РС. Састанак је заказан за 10.00 часова, а у 10. 45 Додик ће разговарати са представницима српске заједнице у Црној Гори. Састанци ће бити одржани у Градској управи, а након […]

уторак, 23 августа, 2011 / 13:53

Предсједник Републике Српске (РС) Милорад Додик посјетиће сутра Херцег Нови, гдје ће разговарати са градоначелником Дејаном Мандићем и његовим сарадницима, саопштено је из кабинета предсједника РС.

Састанак је заказан за 10.00 часова, а у 10. 45 Додик ће разговарати са представницима српске заједнице у Црној Гори. Састанци ће бити одржани у Градској управи, а након састанака планиране су изјаве за новинаре.

Предсједник РС посјетиће у 11.30 часова дјечије љетовалиште у Кумбору, у којем се одмарају дјеца из РС, и поклонити рачунарску и спортску опрему. Након посјете, планиране су изјаве за новинаре.

Посјета Дому за незбринуту дјецу "Младост" у Бијелој, у којем се налази и неколико дјеце из РС планирана је за 12. 15.00 часова. Додик ће уручити и новчана средства за ову установу, наводи се у саопштењу0 КОМЕНТАРА

  1. Састанак је заказан за 10.00 часова, а у 10. 45 предсједник додик ће одсјести у еминентном локалу „Лобелија“ гдје ће попити пиће и по добром обичају запјевати неку од пјесама из свог широког репертоара, познатих извођача, „синови мањаче“, „унуци грмеча“ итд.
    Уколико се власнику поменутог локала(иначе поријеклом Фочак из РС) буде наметнуо посебним стилом овај пјевачки надарен вокални извођач, постоји могућност да буде ангажован у том локалу током мјесеца септембра и октобра,а за то вријеме ће функцију предсједника РС обављати , како јавља агенција рајконвасић, неименована савјетница за све и свашта.
    Још једна велика и значајна прилика за прилив страних инвестиција у РС је управо пред нама.