Предсједница Мајки Сребренице има пар некретнина и плату од 4.000 КМ

Мунира Субашић дошла је у жижу јавности када је прије два дана изведена из сале у којој је одржана јавна дебата о раду међународних кривичних судова у Њујорку. Предсједница Удружења "Мајке Сребренице", Мунира Субашић, је током говора предсједника Србије Томислава Николића отркрила мајицу са натписом "Сребреница" и покушала да подигне транспарент на коме је писало […]

петак, април 12, 2013 / 12:04

Мунира Субашић дошла је у жижу јавности када је прије два дана изведена из сале у којој је одржана јавна дебата о раду међународних кривичних судова у Њујорку.

Предсједница Удружења "Мајке Сребренице", Мунира Субашић, је током говора предсједника Србије Томислава Николића отркрила мајицу са натписом "Сребреница" и покушала да подигне транспарент на коме је писало "Република Српска, геноцидна".

Федерална телевизија БиХ је направила документарни филм о избјеглицама без крова над главом и људима, попут Мунире, који су од својих удружења направили добар посао. У том документарцу откривено да Мунира Субашић има више некретнина, од тога двије куће у Сарајеву, као и да има неколико станова и нешто земље, преноси "С медиа".

– Сви ми који радимо у удружењу имамо и станове и куће – рекла је Мунира без имало скромности.

Она је навела да је добила око 300.000 марака помоћи за рад Удружења од Телекома БиХ, а на питање да ли је потрошен сав новац она је рекла да није и да је на рачуну.

Међутим, провјером рачуна утврђено је да на њему има само 100.000 марака, док је осталих 200.000 наводно потрошено за реновирање просторија Удружења, речено је у прилогу Федералне телевизије.

Како преноси "С медиа", откривено је и то да њен син вози џип који је добио од УН-а, а да она зарађује мјесечно чак 4.000 марака.0 КОМЕНТАРА

 1. Ето нек’ти знаш.

  Могу да схватим да те нервира муслиманска политика, могу да схватим да не волиш неке муслиманске њушке, али да овој жени имаш шта рећи, то не могу. Само је потребно да урадиш оно што пише у Светом писму. Не пожели другоме оно што не желиш себи. Ова жене вјероватно и мене мрзи само зато што сам Србин. Ја се на њу не љутим.

  Прочитај поново Скендерову поему “Стојанка мајка Кнежопољка“ и можда ћеш схватити шта ти говорим.

 2. Kalabalak, 12.04.2013. 13:49:17

  Ма брате, пусти јајару крајишку, па колико је српкиња родило синове, па их неко убио, па не траже да иду на сједницу УН!?

  Шта брљави та крезуба сподоба с.пичка, шта са нашим херојским српским мајкама које су по тројицу синова копале, или она несретна мајка из околине Горажда њених пет синова су заклале балије на њене очи, нису били ни борци ни заробљеници, само су били Срби!
  Балијама попут симаге је то довољно да кољу, али зато да пиште кад их неко начепи ко те доле орићеве балијандере око сребренице! Да их нису онда помлатили ти локални Срби, од њихове силе и хвале се сад не би могло живјети поред Дрине!

  Добро је рекао некад покојни Ристо Ђого, кад ухватим он пишти, кад га пустим он вришти!

 3. Муслиман је написао поему “Стојанка мајка Кнежопољка“.
  Понекад је добро фукару испровоцирати да кажу шта мисле. Рамо је познати нацистички болесник. Резултате пропагирања насиља, нормалности убијања, видјели смо прије пар дана у Великој Иванчи.
  Запањујеће је да Рамо, без икаквих скрупула велича Хитлера, Брејвика, без имало осјећаја одгворности дијели смртне пресуде.
  Господо, ово неко чита! Ово формира нечије личности. Како знате да се Велика Иванча не може десити и у вашем селу, у вашој улици.
  Мислите о томе!

 4. Симо П. Ороз, 12.04.2013. 14:31:15

  Има нешто и горе од Иванче, то ја кад слободно шетају овом земљом такви смрадови као ти! Шириш смрад, дивиш се кољачима са запада, правдаш сваки њихов злочиначки поступак, одобраваш још убијања, бомбардовања наше или нечије туђе дјеце и сиротиње, срам те било смраде усташки!
  Ти глорификујеш злочин и хајлујеш освједоченим злочинцима, попут клинтона, блера, буша, ширака,…све злочинци за које је Хитлер био ко војска спаса!
  И то твоје као и брбљановићкино срање неко може да прочита, и да дође у заблуду, да му отац или брат није убијен метком геноцидног англо-американца, него да је то заслуга по искривљеној историјској перцепцији!?

  Као ми смо заслужили да они нас убијају, могу ножем, пушком, а могу и из ваздуха, тако је најчистије за њих! Смраду огавни, наша дјеца нису колатерална штета!

  Ја сам давно предлагао уредницима, да твој смрад избаце са портала, сад могу да погледају резултат те аболиције!

  За сво ово вријеме ниси стекао ни једног истомишљеника, упропастио си стотине добрих дискусија, а отјерао си исто толико добрих коментатора!
  Нек сад добро размисле шта урадити са твојим смрадом!?

 5. partizan, 12.04.2013. 15:00:06

  А ти као јеси или твоји? Шта ти знаш о Дахау и Аушвицу?

  Све и да је било тако како манипулаторска чифутско-ротшилдска масонерија лаже и хистерише, Хитлеров период је трајао од 1939 па до 1945, прије тога је за шест година од своје уништене земље направио најмоћнију силу свијета!

  Али зато послије њега и у његово вријеме, цио свијет трпи те колонијалистичке империјалистиче геноцидне смрадове амере, енглезе, са њима под руку француске собарице, олињале бјелосвјетске стрвинаре, пола вијека и више тероришу несметано цио слободан Свијет, мајмуне глупи, а ти им се дивиш и причаш о Аушвицу!?
  Њихову пропаганду шириш, наука и докази су ту бачени на страну!
  Колико је то Јевреја живјело у Европи тих година? И одкуд њима без државе и без ичега, највише злата, највише фабрика и највише новчаница у Европи од свих познатих народа?

  Па најбоље је рекао Геринг коментаришући оптужницу у Нинбергу!
  Оптужују нас британци за окупацију, а они окупирали пола планете, баш искусно сазнање од њих, они знају шта је окупација!
  Оптужују нас французи за уништавање културног наслеђа, а французи су највећи крадљивци и фалсификатори свјетске културне баштине!
  Оптужују нас американци за геноцид, а они су најкрвавије поглавље геноцида над домородцима извели у људској историји!

  Све сами прекаљени злочинци суде неком за злочине?

 6. Симо П. Ороз, 12.04.2013. 15:06:49

  Хехехе..ето ти си добио једног истомишљеника, партизан и крезуби вуков и данин ћетник?B-)B-)B-)
  Ни булатовићев филм не би боље осмислио такву сцену!
  Ротшилди би вас наградили, дали би вам по банану, мајмунску храну за њихове мајмуне партизане и булајићеве вукове ћетнике!

 7. Симче, разлика између моје баке и ове жене је отприлике као небо и земља.

  Погледај само њене поруке на рачун српских жртава.
  Свакако да је не треба вријеђати, али је јасно да им емпатија није јача страна. Сврха кажњавања никада није остварена јер казни за њих никада није било. На том малом простору муслимани Србе убијају генерацијама. Отиђи у тај крај и питај их… они тачно знају ко им је побио коју генерацију породице. Поименично. Ово нема везе са хришћанством, већ са опасношћу која нам пријети понижавањем својих, а величањем туђих жртава. То је такође нешто у чему смо прешли све границе доброг укуса због чега ћемо тек да испаштамо. Ми више не поштујемо туђе жртве, ми их величамо. Наше понижавају и они и ми.

 8. Госн Симо, од вас понекад никакве користи! Шта би нас било брига што она троши стотине хиљада од беха телекома или што јој „преживјели“ син вози џип? Преживио је јер није носио пушку у Сребреници, а не би ни он да је било по причању његове мајке – у том случају би завршио под „Младићевом камом“ као и онај преминули…
  Није наш проблем ни што ова жена хода по згради УН-а крезава а зарађује мјесечно 4000КМ. То јој је вјероватно имиџ е да би изазвала емпатију америчких баба које су далеко од ратова, погибија и квалитетних зубних протетичара. Оно што нас треба да секира у овој причи је то што се не зна КО је убио њеног сина, а у свјетлу најновијих свједочанстава између самих муслимана (Ибран Мустафић), постоји велика вјероватноћа да га је убио и неки саборац!
  А ова острвљена жена (не могу је звати уцвељеном мајком) не бира ријечи да би крештала расистичке увреде над мојим народом. Још само да поведе младомуслимана диду из Козарца да јој суфлира псовке кад јој понестане горива и пљувачке…
  Не стоји вам та светачка ‘ришћанска поза, јер једноставно нисте светогорски монах; само они, неупрљани овосвјетовном политиком и историјом могу дјелити такве дубоке савјете а да их образ не забриди…

 9. Каква људи емпатија и сажаљење. Без обзира шта се десило у Сребреници, да ли је то као што ја мислим исценирана представа као и Маркале, или је то геноцид у којем је убијено више људи него што је икад живјело у Сребреници, ова жена је класични кримос који ради у невладиним организацијама. Има таквих и код нас само код нас добијају паре да раде против Срба.

  Гледао сам на ФТВ да је организација ове Мунире добила 300000КМ донације од БХ Телекома. Уопште није битно колико је пара она покрала за оне силне своје куће и станове, већ која је то српска фирма било да је државна или приватна дала донације некој организацији која се бави истраживањем злочина над Српским жртвама и помагањем избјеглицама и породицама погинулих?

  Ова има довољно пара да оде у Њујорк и тамо обуче наштампану мајицу. Шта имају наша удружења?

 10. Simo retardu ne seri vise.svako dijete je tragedija za sve nas sto smo rodjeni u Bosni ,imali smo gradjanski rat i svi smo najebali,sto ne spomenes ljude koje je Naser Oric pobio,pravis se pametan picko jedna kvazi evropska,SVE MAJKE U BIH KOJE SU IZGUBILE SVOJU DJECU SU POVREDJENJE I NIKO IM NECE TAJ BOL NADOKNADITI MAGARCEEEEE

 11. Биполарни афективни поремећај (лат. Ramicus affectiva bipolaris) је озбиљан здравствени поремећај. Карактерише се смјенама маније и депресије (абнормално повишено и снижено расположење). Њихова учесталост и интензитет варирају. Основни симптом је појачан интензитет емоција и наглашенa ступидност.

  Терапија маничне фазе подразумева пажљиво читање Симиних коментара. Као замјена за овај лијек могу се понекад користити и Тешанови.

 12. Ја сам се двоумио да ли је манично-депресивни поремећај или је поремећај параноидних суманутих идеја…а опет,можда је само глупост и затуцаност.

  Како год било,ово удружење је заправо политичка организација судећи по начину деловања.Њихово материјално стање иј ирелевантно у читавој причи.Оно што није нормално јесте што не разумеју бол других,политички контекст свог тог зла и што би заправо требали бити перјанице толеранције и разумевања међу жртвама понајвише.

 13. Симо П. Ороз, 13.04.2013. 11:01:31

  Ау, па ти си и медицински феномен, а не само јебена додикова лузер марионета! Са тобом радити у лабараторији и то под строгим надзором, тебе не може намаршкати ни милион гласова портала, јер су ти у снсд-е лабораторијама одстранили образ!

  Другим ријечима, досадан си бре…смараш!

 14. Код те ткз.дјеце из Сребренице је спорно само што су прије свог страдања убили три и по хиљаде Срба и од тога више од пола цивила.Убили су све укупно више стотина само баба слично као и ХВ у олуји па би се дало закључити да се радило о војсци бабоубица.За мајке Сребренице имам само једно питање:“Гдје сте биле док су ваша дјеца клала другу дјецу?“

Оставите одговор