Предизборни колаж Уједињене Српске

Из Уједињене Српске стигао је низ фотографија, које указују на масовне скупове ове странке. Нешто што јој је пред локалне изборе прогнозирано да неће постићи, што је уласком у локалне парламенте демантовано.

субота, 15 септембра, 2018 / 10:43

Уједињена Српска, без обзира што је формално најмлађа странка у Народној скуштини РС, има дефинитивно јако утемељење и рад на терену. Пред локалне изборе прије двије године, што је било ватрено крштење ове партије у смислу изласка на биралишта, прогнозирано јој је да нема снагу у бирачком тијелу.

Односно, оптуживана је за узимање мандата са друге предизборне листе, што ће се на изборима истопити и разоткрити. Након резултата и њихове имплементације у локалним парламентима, а посебно у Бањој Луци, ови гласови су умукли.

✅ Репортажа са трибине Уједињене Српске, 09.септембра у спортској дворани "Обилићево".➡️ Продукција: Медија тим Уједињене Српске

Publiée par Уједињена Српска – Ujedinjena Srpska sur Dimanche 9 septembre 2018

Масовна окупљања Уједињене Српске (даље у тексту УС) и очигледан рад на терену, ову странку полако окрећу ка оној позицији коју пред сваке изборе заузима ДНС, а великим дијелом и СП. С тим што на њихов наратив, о томе да нису у потпуности одговорни за стање у друштву, јер су спутани већим коалиционим партнером, прије да има УС.

Ово су први општи избори на коју странка Ненада Стевандића излази и јасно је да је њихова циљна група патриотски и национално оријентисано гласачко тијело, које осјећа потребу за новим људима и програмом, које није могло препознати у другим, досадашњим политичким опцијама. Кампања је стога и јасно конципирана у овом правцу, са широко инклузивним, може се рећи и популистичким порукама и наступима.

Уједињени широм Српске

Више ни најнеупућенији или најзатуцанији бирачи не вјерују у прогнозе маркетиншких агенција. Шаљући фотографије са својих скупова, из УС указују баш на то. Да је једина сигурна прогноза рад на терену. Неки аналитичари управо масовност скупова посматрају као једини озбиљан параметар за прогнозу изборног резултата.

Бања Лука

 

Градишка

 

 

Невесиње

Братунац

Поткозарје

 

 

 

Шибови

 

 

Билећа

 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *