Предавање о психологији дјетета у Лакташима: Првих шест година

ЈУ Народна библиотека Вас позива на предавање „Првих шест година – психологија за васпитаче и родитеље“. Предавање има за циљ да се на једноставан и осмишљен начин представе психолошка сазнања, која ће помоћи васпитачима, али и родитељима, да адекватније прате и подстичу развој дјетета до његовог поласка у школу.

четвртак, 3 октобра, 2019 / 11:40

Такође, присутнима ће за сваки поједини узраст бити представљене
контролне листе са очекиваним моделима понашања дјетета, и то посебно у сегментима социо-емоционалног и интелектуалног развоја (развоја говора, опажања, креативности), као и физичког развоја и развоја моторике.

Предавање ће се одржати у петак, 04. октобра 2019. године у 19 часова.
Улаз је бесплатан.

****
Др Петар Стојаковић је професор психологије. Читав радни вијек провео је радећи на универзитету – 18 година као асистент, доцент и ванредни професор и 25 година у звању редовног професора Одсјека за психологију Филозофског факултета у Бањалуци. Учесник је на бројним научним скуповима код нас и у свијету. Више година је радио као научни радник и предавач на неколико универзитета Сједињених Америких држава и Канаде.

Аутор је преко 30 научних монографија, те преко 150 научних и стручних радова у домаћим и страним часописима.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *