Позната скупштинска већина у Фочи

Предсједници општинских одбора СНСД-а, СДС-а, ДНС-а, СНС-а и Социјалистичке партије у Фочи потписали су данас принципе о коалиционом дјеловању у новом сазиву општинског парламента, гдје ће ове странке имати одборничку већину. "Ово је почетак нове странице на политичкој сцени Фоче. Циљ је да нови парламент и извршна власт раде у интересу свих грађана, па је […]

понедељак, 26 новембра, 2012 / 14:44

Предсједници општинских одбора СНСД-а, СДС-а, ДНС-а, СНС-а и Социјалистичке партије у Фочи потписали су данас принципе о коалиционом дјеловању у новом сазиву општинског парламента, гдје ће ове странке имати одборничку већину.

"Ово је почетак нове странице на политичкој сцени Фоче. Циљ је да нови парламент и извршна власт раде у интересу свих грађана, па је овај договор отворен и за друге политичке субјекте на подручју општине", рекао је новоизабрани начелник општине Србиње Радисав Машић.

Машић је потврдио да ће конститутивна сједница Скупштине општине Фоча, највјероватније бити одржана 6. децембра.0 КОМЕНТАРА

 1. Хех..јебем вам матер свима редом, скупштинској већини само желим дабогда се потровали у скупштинској мензи, скапали ко штакори!

 2. rammstein, 26.11.2012. 20:20:55 [58532]

  Pročitaj ovaj tekst svaki put prije nego što napišeš da je SDS opozicija ovom režimu možda ti malo pojasni ko je ko i šta je šta .

 3. MrStojan, 26.11.2012. 21:29:21

  Ма нема потребе, ја не улазим страначки у дискусију, нити заступам било коју странку, само сам против ових режимских банди, а јбг опет у мојој средини је до сада највише СДС допринио обуздавању те снсд грабљивице.
  Не вјерујем да би било која друга партија могла толико постићи, исто тако је за цијелу РС веома важно што је Мићић побједио у Бијељини, да су се којим случајем ту увалили преко ветеринара, то би био и буквално крај РС, онакве какву смо познавали, али зато је ово у Фочи дефинитивно нечувена брука!
  Зар са оним истим који су све свукли на дно, да нешто направи фочански СДС?
  Је л’ то тај договорени дил са додиком, да им пресели факултет са Пала у Фочу?
  Овдје је кратковид локал-патриотизам узео данак у глупавим прорачунима фочака!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *