Поздрав војницима Доњецке Народне Републике

Лугањска Народна Република се подразумјева, пошто се на самој граници слободног свијета налази Фронталовим посјетиоцима добро знан Славјаносерпск. Ко је читао Црњанског зна о чему причамо.

недеља, 1 априла, 2018 / 02:59

Кад смо већ поменули Црњанског, врло брзо на почетку снимка, за све који не воле да гледају војну технику, они помињањем Срба и геноцида (плус Сеобе) врло брзо објашњавају суштину.

Усвајањем закона у скупштини војно нападнуте и државним ударом заузете земље, данас познате као Колонија Украјина, о "реинтеграцији" Доњецке и Лугањске самоодбране, те проглашењу Русије агресором, унијели су немир у залеђени новохладноратовски сукоб. Украјина је некада суверена земља, која се у својим границама прије грађанског рата дрзнула демократском вољом народа одбити споразум о приближавању ЕУ. САД и ЕУ не крију да су уложиле милијарде долара разним каналима (највише кроз НВО сектор) да омогуће државни удар.

Ту је операција "Бура" односно "Олуја", коју војнохунташи изучавају при сарадњи са колегама из Неовисне Републике Хрватске, као Стјепан Бандера у Другом свјетском рату. Само ће увјежбано око препознати брзину сцена 05.10.2000. године у Београду.

Грађанима ДНР се од стране власти поручује да је изграђена професионална војска, која ће, пошто су већ преживјели државни удар у стилу петог октобра, спријечити да им се понови оно што се десило Републици Српској Крајини.

А тиме им пријете.

Врло брзо се прелазе, Донцима познате, слике са трга Мајдан у Кијеву, гдје су својевремено (то штетом нема у снимку) високи дужносници САД и ЕУ, естрадне звијезде и друге познате личности; бодриле насилне демонстранте на оружану побуну, дијелећи им колачиће и шаљући поруке мира.

Након војног удара, познаћете политичког авантуристу за најам, Михала Сакашвилија.

Украјина је класичан примјер силеџијства западних обавјештајних служби над тихом већином, када схвате да постоје будале које вјерују да нису толико покварени и да ће се држати бар правила која су сами поставили.

Ми у Српској за јадац знамо и све у границама Републике Српске Крајине третирамо као привремено окупиране области. У то име, поздрав за Севастопољ, Доњецк и Лугањск!1 КОМЕНТАР