Повратак отписаног: Рајко Васић се огласио преко државних медија

Члан Главног одбора СНСД-а Рајко Васић изјавио је Срни да предсједник СДС-а Младен Босић сматра да је правосуђе у БиХ формирано искључиво за Србе и за Републику Српску. Коментаришући Босићеву изјаву да је правосуђе у БиХ један од главних извора кризе, те да је доказ за ту његову тврдњу то што нико од функционера умијешаних […]

уторак, 2 фебруара, 2016 / 10:40

Члан Главног одбора СНСД-а Рајко Васић изјавио је Срни да предсједник СДС-а Младен Босић сматра да је правосуђе у БиХ формирано искључиво за Србе и за Републику Српску.

Коментаришући Босићеву изјаву да је правосуђе у БиХ један од главних извора кризе, те да је доказ за ту његову тврдњу то што нико од функционера умијешаних у велике скандале корупције у Републици Српској није процесуиран, Васић је рекао да Босић очигледно сматра да је правосуђе у БиХ, које је неуставна, нелегална и недејтонска категорија, формирано као његов лични сервис или сервис Савеза за промјене, "приручно средство у пројекту њиховог, промјенашког доласка на власт".

"Босић ниједном није поменуо да је то комплетно судство нелегално, неуставно и недејтонско из чега се може закључити да се обраћа Сарајеву, једној амбасади и унитаристима, а јавности и бирачима Републике Српске само у дијелу уздаха што ништа није учињено у хапшењу `тих зликоваца из великих скандала` корупције који нису нигдје документовани", нагласио је Васић.

Он је додао да се из ове Босићеве изјаве може још закључити и да су велики скандали корупције лоцирани само у Републици Српској, док у Федерацији БиХ, нарочито у Сарајеву, нико није ни чуо за то, а камоли нешто "дирао својим рукама".

"Овакво потуричарство, полтронство, пробосанство, издајништво одавно нико није демонстрирао међу Србима. Ако је овакав вођа опозиције, онда је то ноћ опозиције", сматра Васић.0 КОМЕНТАРА

 1. Човјек да изјаву да је правосуђе БиХ у кризи, не помињући ту правосуђе Републике Српске, па и Федерације, после чега га не би могао овако разапињати Васић.
  Стварно, човјек (не)намјерно уништи опозицију у Српској.

 2. Шта би? Додик рециклирао Симу П. Ороза?

  Правосуђе на бх нивоу дјелуе на политичким, а не правним основама. Једнако као правосуђе у Српској.

  Ако је друг Рајко писао о снсд феудалцима, кнезовима, тајкунима, сјецикесама, чудно је да не поставља питање зашто „независно“ правосуђе у Српској никад никог од њих није прогањало. Њему је нормално да буде у истој причи с киднапером Краљевићем и да ћути о томе. Спреман је да „прогута“ и ону власника партије да он себи придаје неки већи значај за странку од других. Је ли то све жртва за Српску? Српску коју пњачкаши расточише.

  Колико је данас незапослених људи, људи који не могу да плате лијечење дјеци, родитељима, људи који једу уштипке и макароне свакодневно, само зато што Рајковим друговима никад није доста, проклетницима? А он није отимао од сиротиње. Зна и шта је сиромаштво. Али и даље храни најмалигнији карцином који прогресивно уништава прганизам, а тобож га брани од непријатељског метка. Као да је битно да пацијента не убије метак данас, ако ће га сутра туморчина појести?!

 3. Razapinjati?
  Hahahahhaah, zar sam sebe razapinjujući druge da razapinje?

  Golim okom -ludjak.
  Još, fukara, još kad se najede… i to tudjega.

  Takav do takvoga-horda ludjaka…
  A, horda k*o horda, šta drugo da radi nego da uništava ,sve, i svakoga ,što joj je na putu..

  I, one koje sustigne, koji ni za sekund , ni po cijenu, iako jednog jedinog života ne pristaju da stanu iza predvodnika sa satarom u ruci, i onih rv iza satrapa…
  „…Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu…“

  Bti rv, ima li, veće i teže, Božje kazne?
  Hvala Ti, Gospode, što me nisi doveo u iskušenje da budem dio horde.

 4. Naravno da udarači trebaju. Rajko je nesporno najjači Dodikov „štemer“. Homogenizacija je neophodna, svih snaga. Zanimljivo je pogledati koga to ima Dodik. Sebe, Željku, Lukača.,.. i medije. Kao i spoljne saradnike. Grigorija, Kusturicu, Kecmanovića, Karganovića, Lazanskog, Kojadinovića, Raduna, Anđelkovića, i nekolicinu ostalih iz „kruga dvojke“. Ministri, potpredsjednici SNSD i ostali članovi ne postoje. Utekli su od vođe, a što je veliki indikator. Nema Špirića, Novića, Majkićeve, Markovićeve, Vukovića, Viškovića, Radojčića, Tegeltije. Odbrana ide preko Košarca i Prodanovića, kao i najagilnijeg Petrovića. RTRS i SRNA su strateška odbrana, medijski S300. Ali, nema artiljerije, a posebno pješadije…Znači defanziva. Rajko je zato iz penzije rehabilitovan. A i bio je poslušan, i to se cijeni. „Kopilad“ su zaboravljena. A i on nema više niti snage, niti ambicije, ni testosterona da nasmeta alfa mužjacima( mužjaku). Ali takav, služiće kao „veselko“, neće nanijeti preveliku štetu ni drugoj strani