Потпредсједник Петковић: Ни размишљао нисам да напустим УС

Из УС кажу: Поводом бројних лажи и инсинуација које су пласиране у појединим медијима, а у вези статуса народног посланика и потпредсједника НСРС Милана Петковића, преносимо вам у цјелости изјаву потпредсједника Уједињене Српске господина Милана Петковића:

понедељак, децембар 31, 2018 / 19:38

"Поводом медијских натписа о мом наводном изласку из Уједињене Српске и преласку у други посланички клуб у Народној скупштини РС, желим да изјавим да су то најобичније измишљотине. Никада нисам размишљао нити са било ким преговарао око изласка из Уједињене Српске или преласка у другу политичку странку. Што се тиче напуштања Уједињене Српске од стране Даркa Кременовића, то је његов лични избор и није никакав исхитрени потез, него резултат дугорочног размишљања и плод жеље да се у цјелости посвети адвокатури и раду у Адвокатској комори Републике Српске. У сваком случају, он остаје мој политички савјетник и лични пријатељ.

Постоје медији и појединци који не могу да прихвате чињеницу да је Уједињена Српска политичка странка која је за кратко вријеме направила изузетно добар резултат и постала парламентарна странака на свим нивоима, са сталном тенденцијом раста. Са увјерењем могу да кажем да ће Уједињена Српска и у будућности расти, а ја ћу се томе посветити још јаче, јер већ послије празника крећемо у формирање нових општинских одобора у Изборној јеидници 3 за коју сам ја потпредсједник и за коју сам задужен."

С поштовањем,

Милан Петковић

потпредсједник Уједињене СрпскеОставите одговор