Поскупљење горива у Српској

БАЊА ЛУКА – На појединим бензинским пумпама у Републици Српској, гориво је већ поскупјело, док ће остали нафташи нове цијене истаћи највјероватније данас. Предсједник Удружења власника бензинских пумпи РС Војин Митровић истакао је да су због дешавања у сјеверној Aфрици цијене нафтних деривата на свјетској берзи посљедњих дана драстично скочиле. "Рафинерије су повећале своје цијене, […]

среда, март 9, 2011 / 08:53

БАЊА ЛУКА – На појединим бензинским пумпама у Републици Српској, гориво је већ поскупјело, док ће остали нафташи нове цијене истаћи највјероватније данас.

Предсједник Удружења власника бензинских пумпи РС Војин Митровић истакао је да су због дешавања у сјеверној Aфрици цијене нафтних деривата на свјетској берзи посљедњих дана драстично скочиле.

"Рафинерије су повећале своје цијене, тако да се може очекивати да и код нас дође до новог поскупљења, а колико ће оно бити, одлучићемо у току дана", рекао је Митровић за "Глас Српске".

На појединим пумпама у РС нови цјеновници већ су донесени.0 КОМЕНТАРА

  1. Каква је ово вијест?! Ако се пише о поскупљењу, ваљда је основни ред извјестити о новим цијенама, макар орјентационо или процентуално. 🙁

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *