Порука са скупа УС: Брчко је Српска!

У Брчком је данас у центру града одржано представљање кандидата Уједињене Српске за оба нивоа власти. Улицама града је доминирала плава боја и плакат "Брчко је Српска". Своју подршку данашњем скупу пружио је и предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић.

уторак, 13 септембра, 2022 / 23:25

"Уједињена Српска је показала да је сваким даном све већа и јача, а ови избори ће бити кулминација нашег рада, јер очекујемо изврстан резултат на свим нивоима власти" Изјавила је Весна Арсенић, кандидат за Парламентарну скупштину БиХ. 

"Од како је кампања почела, ми из Уједињене Српске активно радимо сваки дан на промоцији и та преданост ће нам сигурно обезбједити добар резултат" рекао је Томо Обреновић, кандидат за Народну Скупштину Републике Српске. 

Милан Трнинић, носиоац листе за Народну Скупштину Сепублике Српске испред Изборне јединице 6 изјавио је да је "Брчко срце и Републике Српске и Уједињене Српске" те да је сигуран да ће Уједињена Српска у овој Изборној јединици имати бар један посланички мандат. 

Предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић изјавио је да је кампања Уједињене Српске најпрепознатљивија у пвом тренутку, а да је Брчко посебна прича која комплетира кампању. "Уносимо плаву боју у Брчко да покажемо колико је Уједињена Српска јака и да подсјетимо све да је Брчко Српска, а Уједињена Српска ће се постарати да и Брчко има и нове фабрике и нове инвестиције" закључио је Стевандић.Оставите одговор