Портпарол ПДП има пар питања за Кошарца

Сташа Кошарац је свој "патриотизам" и издајнички став према српском народу поново показао прије неколико дана гласајући против иницијативе да Срби буду конститутивни у четири кантона у ФБиХ, а након што је прије два мјесеца заједно са СДА и ХДЗ-ом гласао за увођење акциза које ће још више осиромашити наш народ.

субота, 24 фебруара, 2018 / 23:25

Након таквих поступака, господин Кошарац је најмање позван да говори о било чијем патриотизму и свака његова изјава је наставак ваљања по блату.

Кад се већ дежура викендом, бави се високом политиком и дипломатијом, користећи најгори ријечник који је испод сваког достојанства, Кошарац би требао да одговори на сљедећа питања:

-​ Шта је његов страначки колега Небојша Радмановић, тадашњи члан Предсједништва БиХ, урадио поводом приказивања филмова о Сребреници у Шведској, у организацији тадашње амбасадорке БиХ?

-​ Да ли је пронађено непостојеће представништво Републике Српске у Израелу, на које се годишње издваја стотине хиљада КМ народног новца?

-​ Како то да је највећи успјех "стручњака" за вањску политику из СНСД-а санкције и стављање на црну листу САД-а предсједника Милорада Додика?

-​ Да ли у највеће вањскополитичке успјехе режима убраја и стицање држављанства Њемачке бившег савјетника предсједника Додика и бившег директора ЈП "Никола Тесла" Драгана Вучетића, који је са милионима народних пара побјегао у ту државу?

Такође, још једном позивамо Кошарца да у току својих викенд дежурстава објасни и каква је тачно његова улога у сумњивим трансакцијама приликом куповине објеката за заједничке институције.

Подсјећамо, Кошарац, тај лажни патриота прије само неколико година је, заједно са Шахбазом Џихановићем, писао Устав БиХ према којем Република Српска не постоји, а БиХ је састављена од пет регија.

Источно Сарајево, 24. фебруар 2018. године Ања Петровић

Портпарол ПДП-а3 КОМЕНТАРА