Породила се на екскурзији: Цазинска Крајина – 18 година

Матуранткиња Цазинске гимназије која је с разредом отпутовала на екскурзију у Грчку, родила је девојчицу на свој 18. рођендан. Изненадни порођај, који је шокирао и матуранте и професоре, догодио се у болници у грчком градићу Паралија пре два дана, пише сарајевски Аваз. Лист пише да се матуранткиња породила прве ноћи након доласка у Грчку, и […]

среда, септембар 7, 2011 / 14:57

Матуранткиња Цазинске гимназије која је с разредом отпутовала на екскурзију у Грчку, родила је девојчицу на свој 18. рођендан.

Изненадни порођај, који је шокирао и матуранте и професоре, догодио се у болници у грчком градићу Паралија пре два дана, пише сарајевски Аваз.

Лист пише да се матуранткиња породила прве ноћи након доласка у Грчку, и то на свој 18. рођендан и да је реч о "правој лепотици" Еми Алагић.

Девојка је због болова у стомаку који нису престајали транспортована из хотелске собе у оближњу болницу, где су лекари обавили порођај.

Лист наводи да је покушао да више информација о овом догађају добије од директора Гимназије Мухамеда Мехмедовића, али он није био расположен за разговор.Оставите одговор