Поново убиства на америчком универзитету Вирџинија тек

Наоружани нападач налази се на универзитету Вирџинија тек, пошто је убио једног полицајца и још једну особу, саопштио је тај универзитет, поприште једног од најтежих масовних убистава у новијој америчкој историји. Полицајац из универзитетског обезбјеђења убијен је током рутинске контроле саобраћаја, а друга жртва пронађена је на оближњем паркингу, наводи се у саопштењу. Није било […]

петак, децембар 9, 2011 / 07:35

Наоружани нападач налази се на универзитету Вирџинија тек, пошто је убио једног полицајца и још једну особу, саопштио је тај универзитет, поприште једног од најтежих масовних убистава у новијој америчкој историји.

Полицајац из универзитетског обезбјеђења убијен је током рутинске контроле саобраћаја, а друга жртва пронађена је на оближњем паркингу, наводи се у саопштењу. Није било очевидаца овог догађаја.

Осумњичени је побјегао пјешке са мјеста пуцњаве и није познато где се налази, нити у каквом је стању, додаје се у саопштењу.

Универзитет је прогласио "активну узбуну," уз препоруку свима да "потраже склониште или остану где су".

"Осумњичени је у бјекству. Полицајац је убијен. Пријављена је могућа друга жртва на паркиралишту Кејџ. Останите унутра. Закључајте се", наводи се у првом објављеном саопштењу Универзитета.

Нападач описан је као бијелац у сивим панталонама, браон мајици са капуљачом и ранцем. Станица НБЦ пренијела је да су полицајац из универзитетског обезбјеђења и осумњичени размијенили ватру.

Лист "Студентски тајмс" извијестио је на "Твитеру" да је једна особа убијена и поставио фотографију паркиралишта, на којој се види склупчано тијело на земљи, око кога је постављена полицијска трака.

Узбуна је проглашена, четири године након масакра на истом универзитету, када је студент из Јужне Кореје убио 32 колега, а ранио више од 20, да би на крају извршио самоубиствоОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *