Помозимо Бранку Грбићу да побиједи леукемију

Позивањем броја 1458 помажете Бранку Грбићу обољелом од леукемије да скупи новац за лијечење у Минхену. Наиме, Бранко има 35 година, ожењен је и има кћеркицу Милицу од двије године. Завршио је Природно-математички факултет у Новом Саду, а у спремању магистарског рада омела га је тешка болест. У јулу прошле године дијагностикована му је акутна […]

петак, октобар 12, 2012 / 11:36

Позивањем броја 1458 помажете Бранку Грбићу обољелом од леукемије да скупи новац за лијечење у Минхену.

Наиме, Бранко има 35 година, ожењен је и има кћеркицу Милицу од двије године. Завршио је Природно-математички факултет у Новом Саду, а у спремању магистарског рада омела га је тешка болест. У јулу прошле године дијагностикована му је акутна мијелоидна леукемија.

Досадашња лијечења, на жалост, нису дала жељене резултате, па је једино рјешење трансплантација коштане сржи на Универзитетској клиници у Минхену. Међутим трошкови лијечења износе 310.000 евра.

Како је у питању велики новац који Бранкова породица није у могућности да обезбиједи, потребна им је наша и ваша помоћ. Позовите хуманитарни број 1458 и дарујте 1 КМ за Бранково лијечење.

Хуманитарни број ће бити активан до краја октобра.

У нади да ћете подржати настојање да се сачува један млади живот, унапријед се захваљујемо у има Бранка и његове породице.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *