Поморска вјежба Индра угостила и руске бродове

Група бродова руске Пацифичке флоте стигла је у највећи морнаричку базу у Индији како би учествовали у седмодневној војној вјежби „Индра“, рекао је данас портпарол Пацифичке плоте капетан Роман Мартов. "Ракетна крстарица `Варјаг`, разарач `Бистри`, танкер и спасилачки брод стигли су у базу Вишахапатнам", изјавио је капетан Мартов руској новинској агенцији РИА Новости. Капетан Мартов […]

недеља, 6 децембра, 2015 / 12:26

Група бродова руске Пацифичке флоте стигла је у највећи морнаричку базу у Индији како би учествовали у седмодневној војној вјежби „Индра“, рекао је данас портпарол Пацифичке плоте капетан Роман Мартов.

"Ракетна крстарица `Варјаг`, разарач `Бистри`, танкер и спасилачки брод стигли су у базу Вишахапатнам", изјавио је капетан Мартов руској новинској агенцији РИА Новости.

Капетан Мартов је нагласио да ће активна фаза вјежбе "Индра" бити у Бенгласком заливу од 10. до 12. децембра.

Он је истакао да ће руска и индијска флота вјежбати заједничке акције на мору, укључујући борбу против подморница, летјелица и бродова.

Капетан Мартов каже да ће маневри бити завршени 12. децембра, те да ће на индијској фрегати "Сахјадри" бити одржан састанак и церемонија испраћаја руске поморске групе. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *