Пољаци воле овдашњи рок (ВИДЕО)

Пјесма Бајаге и инструктора "Вјерујем, не вјерујем" препјевана на пољски језик и названа "Остатниа ноцка" има више од осам милиона прегледа на Јутјубу. За само пола године, колико је прошло од када су окачена два клипа са овом пјесмом у извођењу Мациеја Маленцзука, достигла су невјероватну посјећеност на сајту Јутјуб. Музичар Маленцзук је снимио "Остатниа […]

субота, 11 фебруара, 2012 / 09:00

Пјесма Бајаге и инструктора "Вјерујем, не вјерујем" препјевана на пољски језик и названа "Остатниа ноцка" има више од осам милиона прегледа на Јутјубу.

За само пола године, колико је прошло од када су окачена два клипа са овом пјесмом у извођењу Мациеја Маленцзука, достигла су невјероватну посјећеност на сајту Јутјуб.

Музичар Маленцзук је снимио "Остатниа Ноцка" за албум "Јugoполис 2", који је објављен у септембру и на коме пољски музичари изводе обраде рок хитова из бивше Југославије.

То је иначе наставак успјешних албума "Јugoтон" (2001) и "Јugoполис – Слонецзна строна миаста" (2007) на којима су пољски музичари такође обрадили наше чувене поп-рок пјесме.Оставите одговор