Политички форум ПДП направио сусрет са новом генерацијом

Нова генерација су сви који желе и имају визију боље, успјешније и просперитетније Српске, сви који знају своја и права других, поштују их и боре се за њих, сви који су слободоумни, цијене знање и рад више од партијске књижице и гледају у будућност – истакнуто је на скупу „Договор са новом генерацијом“ који је данас у Бањалуци организовао Политички форум ПДП-а.

субота, септембар 1, 2018 / 15:34
„Република Српска треба да буде мјесто у којем ће се цијенити способни, а не подобни, у којем ће се цијенити струка и одговорност сваког грађанина који савјесно обавља свој посао без обзира којој политичкој странци припада“, рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.
„Ту је кључна разлика између нас и владајућих који понижавају људе који имају диплому понижавају младе људе који имају знање понижавају све оне које су годинама учили на начин да им кажу вама вриједи само партијска књижица не ми кроз рад политичког форума смо донијели одлуку да у њему могу да учествују сви који желе чак и они који су ван  политике или других политичких странака“, истакао је Бореновић.
Кроз Политички форум ПДП-а и кроз разговор са људима на терену увидјели смо да ће након октобарских избора доћи нова снага и нови људи али и пријеко потребне промјене у Републици Српској, поручује српски члан предсједништва БиХ Младен Иванић, који је поново кандидат СзП за ту функцију.
„Мислим да ћемо имати високу излазност људи који остану код куће ће подржавати владајуће структуре а дубоки ми је осјећај да ће много људи изаћи овај пут свјесни чињенице да ако се овако настави неће бити добро и зато ја сам увјерен да ће те енергије бити“, тврди Иванић.
Милко Грмуша, директор Политичког форума ПДП-а је рекао: „Овдје се шаље порука да ако хоћеш нешто другачије да направиш да ниси пожељан и да можеш да идеш. сви су такви нама пожељни и потребни боље да се ми овако дружимо него да се у Шведској Аустрији Њемачкој гледамо испод ока као поражени људи који нису могли тамо гдје живе да успију“, те додао да ПДП жели да врти оптимизам народу.
Скупу се обратио предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица који је истакао да он и предстедник ПДП-а Бранислав Бореновић у дугогодишњој сарадњи имају договор који никада нису прекршили – људскост на првом мјесту.
„И знам да ће људскост побиједити и 7 октобра. Знам да ћу имати прилику да као предсједник свих грађана вратим Српску народу, а да ће Младен Иванић својом мудрошћу и знањем надјачати другог кандидата“, рекао је Говедарица.
Скупу су се обратили чланови Главног одбора ПДП-а Саша Чекрлија, Јелена Тривић, Драшко Станивуковић, те гости Ђорђе Томић и професор Ђорђе Вуковић. Полазници Политичке академије ПДП-а су извели перформанс, а скуп је био пропраћен представом „Остајте“.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *