Полицајци из Српске бољи фудбалери од колега из Србије

Фудбалска репрезентација МУП-а Републике Српске побиједила је данас у Бањалуци репрезентацију МУП-а Србије резултатом 3:1, на утакмици одиграној у оквиру активности обиљежавања Дана полиције Српске и 20 година од формирања МУП-а Српске. Директор Полиције Српске Гојко Васић рекао је да су ове екипе прије неколико мјесеци на Свјетском првенству полицијских репрезентација у Холандији играле полуфинале, […]

субота, 31 марта, 2012 / 15:27

Фудбалска репрезентација МУП-а Републике Српске побиједила је данас у Бањалуци репрезентацију МУП-а Србије резултатом 3:1, на утакмици одиграној у оквиру активности обиљежавања Дана полиције Српске и 20 година од формирања МУП-а Српске.

Директор Полиције Српске Гојко Васић рекао је да су ове екипе прије неколико мјесеци на Свјетском првенству полицијских репрезентација у Холандији играле полуфинале, и да је побиједила репрезентација Републике Српске.

"Сарадња два МУП-а развијена је у свим областима, па тако и спортском дијелу. Економска криза утиче да дружења у области спорта нису каква би могла бити, јер нисмо у прилици да организујемо полицијаде, као некада", рекао је Васић данас новинарима у Бањалуци.

Говорећи о саставу репрезентације МУП-а Српске, Васић је истакао да не постоји професионални тим, већ да су на основу учешћа на турнирима у организацији полиција бирани чланови екипа. Да је избор био добар показују резултати, каже он, јер ова репрезентација у посљедње три-четири године на свјетским такмичењима заузима високе позиције.

Утакмица је одржана у Спортској дворани "Борик". /Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *