Полицајац из Дубице ухапшен због убиства Ирене Предојевић извршеног 2005. године

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске предали су данас Окружном јавном тужилаштву Приједор лице Г.Ј. из Козарске Дубице уз извјештај о учињеним кривичним дјелима "Тешко убиство" и "Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја".

четвртак, 1 новембра, 2018 / 18:17

Лице Г.Ј. јуче је лишено слободе због постојања основа сумње да је 2005. године починио кривично дјело "Тешко убиство" на нарочито свиреп и подмукао начин над Иреном Предојевић из Козарске Дубице.

Полицијски службеници данас су извршили претрес његове куће у Козарској Дубици и том приликом пронађена је већа количина оружја, муниције, експлозивних материја и друга борбена средства велике разорне моћи.

Ове активности, припадници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а РС реализовали су у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Приједор, а под надзором Окружног јавног тужилаштва Приједор.

Лице Г.Ј. је полицијски службеник у ПУ Приједор и у току је поступак његове суспензије.1 КОМЕНТАР

  1. Мора да су га видјели на митингу опозиције?!
    Обзиром да освета иде са куће на кућу,ово је фарса. Република Српска ће пропасти под теретом неразјашњених убистава својих грађана.
    На основу оваквих информација режим је извршио укрупњавање примањем најгорег убилачо – злочиначког талога у своје јато.
    Да нису пристали завршили би као овај убица,овако су дио побједничког тима.
    Рудоња & Бисерка их воле.