Појефтинила уља из Модриче

МОДРИЧА – Рафинерија уља Модрича смањила је цијену већине својих најтраженијих производа за око 20 одсто у оквиру новогодишње понуде купцима, најавио је директор Рафинерије Перо Дугић. "Рафинерија уља Модрича већ дуги низ година гради пословну политику на кориштењу нових технолошких достигнућа и квалитету производа нудећи купцима европски и свјетски квалитет уз домаће цијене", рекао […]

четвртак, новембар 18, 2010 / 14:19

МОДРИЧА – Рафинерија уља Модрича смањила је цијену већине својих најтраженијих производа за око 20 одсто у оквиру новогодишње понуде купцима, најавио је директор Рафинерије Перо Дугић.

"Рафинерија уља Модрича већ дуги низ година гради пословну политику на кориштењу нових технолошких достигнућа и квалитету производа нудећи купцима европски и свјетски квалитет уз домаће цијене", рекао је Дугић.

Он је нагласио да је Рафинерија уља Модрича за своје производе, укључујући и ХК базна уља, парафине и трафо уља, обезбиједила дозволу за пласман на тржиште ЕУ, односно да је регистрована као произвођач код Европске агенције за хемикалије у Хелсинкију.

"Свјесни смо да су и грађани и предузећа често принуђени да им цијена производа буде одлучујући фактор избора одређеног производа без обзира на његово поријекло и квалитет", истакао је Дугић, додајући да висококвалитетна домаћа сировина која се производи у оквиру Нестро групе Рафинерији уља даје могућност за корекцију цијена.

Рафинерија уља Модрича и раније је на наговјештај доласка кризе на простор РС и БиХ смањила цијене производа за око 10 до 15 одсто.

Виши сарадник за односе с јавношћу Министарства индустрије, енергетике и развоја Републике Српске Александра Вукашиновић рекла је да Влада Српске поздравља овај потез Рафинерије уља Модрича и позива друга предузећа из РС да слиједе овај примјер и кориштењем домаћих производа смање трошкове производње односно цијену готовог производа.Оставите одговор