Похвала глупости: Фронтал пише ЕУ Инфо центру, они дискриминаторски шуте

За мултикултуралне, мултиконфесионалне и мултинационалне душебрижнике из ЕУ и НАТО, једна ствар је заједничка – никад не пишу српским писмом.

петак, 21 јуна, 2019 / 17:45

Поштовани/а,

Већ смо вам једном писали, те вас питали да ли је званична политика ваше институције, да се користи искључиво латиница, односно да се писмо једног од три конститутивна народа нипошто и никада не употребљава у вашем раду?

Ваш одговор нам је неопходан као начин да се чује и друга страна, односно као неизоставан податак при прављењу истраживачког текста.

Овом приликом вас обавјештавамо да ће ваше поновно игнорисање нашег питања, само дати одговор, који ћемо пренијети јавности.

Ћутање је знак одобравања.

Саопштење, тј. позив, пресловљен на српско писмо:

Позивамо представнике медија да пропрате промоцију Ерасмус програма студентима и академском особљу из БиХ која ће се одржати 25. јуна у просторијама Инфо центра Европске уније у БиХ с почетком у 14:00.

На догађају ће се представити нове могућности програма и омогућити размјена искустава бивших Ерасмус+ студената и корисника програма за наредну академску годину. За будуће Ерасмус програме, који ће се имплементирати у периоду 2021. – 2027. године, Европска комисија је предложила удвостручити буџет на 30 милијарди еура, што ће омогућити 12 милиона људи учешће у програму.

Присутнима ће се обратити: Гиналуца Ваннини, шеф Секције операција за друштвени развој, цивилно друштво и прекограничну сарадњу Делегације Европске уније у БиХ, Суад Мухибић директор Националног Ерасмус+ уреда у БиХ, те ће студенти бх. универзитета подијелити своје искуство и користи Ерасмус+ програма.

Инфо центар Европске уније у БиХОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *