Погинуо у пожару

БАЊА ЛУКА – Лице, чији су иницијали В.П. из Медне у општини Мркоњић Град погинуло је приликом паљења ниског растиња и корова на земљишној парцели, саопштено је из Центра јавне безбједности Бањалука. У саопштењу се наводи да је овај случај полицији пријављен у суботу, 9. априла у 14.00 часова, те да је мртвозорник Дома здравља […]

понедељак, 11 априла, 2011 / 15:42

БАЊА ЛУКА – Лице, чији су иницијали В.П. из Медне у општини Мркоњић Град погинуло је приликом паљења ниског растиња и корова на земљишној парцели, саопштено је из Центра јавне безбједности Бањалука.

У саопштењу се наводи да је овај случај полицији пријављен у суботу, 9. априла у 14.00 часова, те да је мртвозорник Дома здравља Мркоњић Град констатовао да је смрт наступила усљед задобијених опекотина.

Током увиђаја, који су извршили припадници полиције Мркоњић Град и инспектор за заштиту од пожара ЦЈБ Бањалука, нису пронађени трагови или индиције који би указивали на постојање кривичног дјела.

Пожар су локализовали припадници Ватрогасног друштва Приједор и у току је рад на утврђивању свих околности догађаја.

Из ЦЈБ наводе да је на подручју овог центра у протекла три дана евидентирано седам пожара у којима је смртно страдало једно лице и поново апелују на грађане да приликом паљења корова на земљишним парцелама или кориштења отвореног пламена и лако запаљивих материјала буду крајње опрезни како би се избјегли овакви трагични догађаји.