20:15 Милан Тегелтија: Да ли могу физички боравити у Ефбиху?13:00 Државни тероризам: Предсједник Ирана оптужио Израел за убиство нукеарног научника у Техерану12:50 Преко тристо доживотних робијаша у Турској због неуспјешног покушаја пуча против Ердогана11:47 Премијера серије Кости у Српској од почетка 2021. на БН ТВ11:42 Отресање ногом: Одлазећа Влада ЦГ даје 80.000 еура против "Асимилације Црногораца у Србији"08:25 Ко каже да је Сјеверна Кореја изолована: Пјонгјанг закључан због короне08:21 Јупитер и Сатурн 21.12.2020. никад ближе још од времена Стефана Првовјенчаног23:45 Шаровић: Ако републичка власт посегне за измјенама закона о локалној самоуправи - осјетиће реакцију народа22:57 У Бањој Луци ни прага: Тенк са Кошара у меморијалном центру у Крушевцу20:08 Нацрт, не цртеж: Слободни умјетници улазе у закон као самостални + стручњаци у култури

Погибија на нелегалним наплатним кућицама у Гламочанима

Четрдесетогодишњи Бањалучанин Мирослав Мајкић погинуо је у саобраћајној несрећи на аутопуту Бањалука – Градишка, речено је Срни у Окружном тужилаштву Бањалука.

субота, 11 јула, 2015 / 14:57

Саобраћајна несрећа догодила се синоћ око 20.15 часова у мјесту Гламочани, код наплатних кућица када је Мајкић путничким аутомобилом “мерцедес” ударио у бетонско острво.

Увиђај су извршили дежурни тужилац бањалучког Окружног тужилаштва Дијана Кукобат и припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука.

Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере, као и потребно вјештачење како би се утврдио тачан узрок саобраћајне несреће.

Окружно тужилаштво је направило грешку, јер тзв. наплатне кућице у Гламочанима нису на аутопуту већ на магистралном путу Бања Лука- Клашнице. Аутопут ка Градишци почиње у Клашницама.

Наплатне кућице је саградило ЈП Путеви РС, и то нелегално, ако је судити по изјавама тадашњег министра саобраћаја и веза Недељка Чубриловића.

Још увијек није разјашњено шта ће се десити са овим објектом јер су који километар даље, на аутопуту, саграђене наплатне кућице за наплату путарине којима управља друго ЈП – Аутопутеви РС.

Необично указање на путу Бања Лука – Клашнице (ВИДЕО)

#Изазов наплатних кућица: Шта ће бити са рампом у Гламочанима?

Чудесна судбина наплатне рампе у ГламочанимаКоментариши