Погибија на нелегалним наплатним кућицама у Гламочанима

Четрдесетогодишњи Бањалучанин Мирослав Мајкић погинуо је у саобраћајној несрећи на аутопуту Бањалука – Градишка, речено је Срни у Окружном тужилаштву Бањалука.

субота, 11 јула, 2015 / 14:57

Саобраћајна несрећа догодила се синоћ око 20.15 часова у мјесту Гламочани, код наплатних кућица када је Мајкић путничким аутомобилом "мерцедес” ударио у бетонско острво.

Увиђај су извршили дежурни тужилац бањалучког Окружног тужилаштва Дијана Кукобат и припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука.

Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере, као и потребно вјештачење како би се утврдио тачан узрок саобраћајне несреће.

Окружно тужилаштво је направило грешку, јер тзв. наплатне кућице у Гламочанима нису на аутопуту већ на магистралном путу Бања Лука- Клашнице. Аутопут ка Градишци почиње у Клашницама.

Наплатне кућице је саградило ЈП Путеви РС, и то нелегално, ако је судити по изјавама тадашњег министра саобраћаја и веза Недељка Чубриловића.

Још увијек није разјашњено шта ће се десити са овим објектом јер су који километар даље, на аутопуту, саграђене наплатне кућице за наплату путарине којима управља друго ЈП – Аутопутеви РС.

Необично указање на путу Бања Лука – Клашнице (ВИДЕО)

#Изазов наплатних кућица: Шта ће бити са рампом у Гламочанима?

Чудесна судбина наплатне рампе у ГламочанимаОставите одговор