Подгорица: Убиство усред дана

У центру Подгорице, данас у 10.30 на улици је убијена дјевојка и тешко рањен младић. Убица је побјегао с мјеста злочина, а полиција за њим трага, јављају црногорски медији. Убијена је Подгоричанка Марија Раичевић (29), а тешко рањен Иван Дуловић, зет предсједнице Врховног суда Весне Меденице. Пуцњава се догодила на паркингу иза зграде код Дома […]

петак, 25 новембра, 2011 / 14:30

У центру Подгорице, данас у 10.30 на улици је убијена дјевојка и тешко рањен младић. Убица је побјегао с мјеста злочина, а полиција за њим трага, јављају црногорски медији.

Убијена је Подгоричанка Марија Раичевић (29), а тешко рањен Иван Дуловић, зет предсједнице Врховног суда Весне Меденице.

Пуцњава се догодила на паркингу иза зграде код Дома здравља и у близини основне школе.

Полиција трага за мушкарцем за којег се вјерује да је дјевојци пуцао у сљепоочницу, а потом тешко ранио Дуловића који је на операцији у Клиничком центру.
Раичевићева је на мјесту остала мртва, а за сада се не зна шта је био повод убиства и тешког рањавања.

Очевидац пуцњаве је испричао је да је чуо најмање пет метака, али и вапаје дјевојке и младића за помоћ.

"Убица је пуцао у дјевојку која је пала на земљу, а потом и у младића који се држао за стомак и запомагао. Било је ту више људи који су гледали, а мушкарац који је пуцао на њих побјегао је поред нас иза зграде и истрчао на улицу", рекао је очевидац.