Подгорица: Рукометашица убила дечка, власника ФК Рудар

Рукометашица Марија Милић (19) признала је током саслушања у тужилаштву да је убила потпредсједника ФК Рудар Радмила Митровића (47), преносе подгоричке Вијести. Она је испричила да је прије него је потегла нож Митровић ударио. Потпредсједник ФК Рудар је у зору задобио убодну рану у предјелу врата и хитно је превезен у Клинички центар у Подгорици, […]

понедељак, април 30, 2012 / 02:22

Рукометашица Марија Милић (19) признала је током саслушања у тужилаштву да је убила потпредсједника ФК Рудар Радмила Митровића (47), преносе подгоричке Вијести.

Она је испричила да је прије него је потегла нож Митровић ударио.

Потпредсједник ФК Рудар је у зору задобио убодну рану у предјелу врата и хитно је превезен у Клинички центар у Подгорици, гдје је преминуо.

"Око 16 часова уз кривичну пријаву у просторије Вишег државног тужиштва у Подгорици, приведена је и саслушана осумњичена Милић Марија, уз присуство адвоката по избору Ратка Пантовића. Она је изнела своју одбрану, али о садржини њене одбране не могу дати ближе информације. Након саслушања донио сам рјешење о њеном задржавању", казао је Жељко Томковић, дежурни тужилац, а преносе "Вијести".

У изнајмљеном стану у Улици Пиперска бб, у Загоричу, убијени Митровић и бивша рукометашица "Бисера" из Пљеваља живјели су наводно годину дана.

Митровић је, како наводе "Вијести", често боравио у Пљевљима, а посебно последњих неколико година. Био је предсједник клуба у малом фудбалу "Муниципијум С" са којим је постигао изваредне успјехе, квалификујући се у лигу шампиона и освојивши више пута првенство и куп Црне Горе.

Доласком Душка Шарића на чело Фудбалског клуба Рудар, изабран је за потпредсједника клуба. Митровић је, како наводи подгорички лист, важио за доброг пријатеља породице Шарић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *