Почиње наградна игра \’\’Купујмо домаће – произведено у Српској\’\’

Привредна комора Републике Српске од данас до 12. јануара организује велику наградну игру „Купујмо домаће – произведено у Српској“, чија је главна награда монтажно-дрвена кућа „Балканика“, произвођача „Стеко центра“ из Бијељине са столаријом „Фагус“. Директор Привредне коморе Драгица Ристић рекла је на конференцији за новинаре да је циљ игре промоција и повећање продаје домаћих производа […]

четвртак, децембар 1, 2011 / 12:06

Привредна комора Републике Српске од данас до 12. јануара организује велику наградну игру „Купујмо домаће – произведено у Српској“, чија је главна награда монтажно-дрвена кућа „Балканика“, произвођача „Стеко центра“ из Бијељине са столаријом „Фагус“.

Директор Привредне коморе Драгица Ристић рекла је на конференцији за новинаре да је циљ игре промоција и повећање продаје домаћих производа и подизање свијести потрошача о потреби куповине домаћег.

Она је истакла да у наградној игри, чији је фонд 363 награде, могу да учествују сви купци који било гдје у Српској купе три различита домаћа производа и заокруже их на рачуну, који треба да убаце у предвиђене кутије у највећим тржним центрима широм РС или да пошаљу на адресу Привредне коморе РС, Улица Ђуре Даничића 1/II, са назнаком За наградну игру "Купујмо домаће – Произведено у Српској".

Кутије су доступне у 53 трговачка објекта у Српској – "Фрукта трејд", "Интерекс", "Робот", "Синди", "Мој маркет", "Меркатор", "Зворничанка" и малопродајним објектима "Делез Групе".

Између осталих, награде су викенд аранжмани у неким од атрактивних туристичких дестинација Српске, намјештај, поклон бонови тржног центра `Меркатор` Бањалука, пакети домаћих производа и многе друге.

Јавно извлачење добитника награда биће организовано 15. јануара на програму Радио-телевизије РС, а резултати наградне игре биће објављени на интернет страници Организатора (www.komorars.ba) и у дневним новинама "Фокус" у року од седам дана од дана извлачења.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *