Почела продаја посебних улазница за концерт Апокалиптике

Jуче je почела продаја ВИП улазница за концерт свјетске метал атракције – АПОKАЛИПТИКА – из Финске, који ће се одржати у Бањој Луци, на Тврђави КАСТЕЛ 4. јула 2011. године са почетком у 21 час. ВИП улазнице за овај концерт се могу купити у туристичкој агенција „МГ травел“ у Бањој Луци и путем сајта www.купикарту.ба […]

четвртак, мај 5, 2011 / 21:03

Jуче je почела продаја ВИП улазница за концерт свјетске метал атракције – АПОKАЛИПТИКА – из Финске, који ће се одржати у Бањој Луци, на Тврђави КАСТЕЛ 4. јула 2011. године са почетком у 21 час.

ВИП улазнице за овај концерт се могу купити у туристичкој агенција „МГ травел“ у Бањој Луци и путем сајта www.купикарту.ба по цијени од 70 КМ.

За овај концерт је ограничен број улазница.

ВИП улазница подразумјева:

– Засебан улаз на концерт
– Приступ централном дијелу љетне сцене Тврђаве Кастел
– Приступ ВИП Лаунџ бару
– Приступ засебном простору еко тоалета
– Обезбјеђење, хостесе и конобари
– Најспектакуларнији амбијент и поглед на концерт

Могуће је купити највише 10 ВИП улазница у пакту. Ова мјера служи као средство спречавања препродаје улазница. Све ће бити строго контролисано, а све неовлаштене транскације ће бити аутоматски поништене.

Овај концерт ће се одржати у склопу свјетске турнеје групе АПОКАЛИПТИКА под називом "7th Symphony" Тour, како се зове и њихов посљедњи албум који су објавили крајем 2010. године.

Koнцерт организује агенција Фронт стејџ.
 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *