Почела изборна тишина на подручју општине Мркоњић Град

Пријевремени избори за начелника општине Мркоњић Град биће одржани сутра, а изборна тишина почиње данас у 7.00 часова и траје до затварања бирачких мјеста, односно до 19.00 часова у недјељу. "Изборна тишина према закону важи за све електронске медије који сигналом покривају подручје општине Мркоњић Град. Изборна тишина важи и за принтане медије који се […]

субота, мај 7, 2011 / 11:08

Пријевремени избори за начелника општине Мркоњић Град биће одржани сутра, а изборна тишина почиње данас у 7.00 часова и траје до затварања бирачких мјеста, односно до 19.00 часова у недјељу.

"Изборна тишина према закону важи за све електронске медије који сигналом покривају подручје општине Мркоњић Град. Изборна тишина важи и за принтане медије који се у том периоду дистрибуишу на подручју општине", појаснила је Срни портпарол ЦИК-а Максида Пирић.

На гласачком листићу наћи ће се имена два кандидата за начелника Дивне Аничић /СНСД-Милорад Додик/ и Љубинка Томића /СДС/.

За потребе избора формирано је 37 бирачких мјеста и три мобилна тима, а право гласа има укупно 17 965 бирача.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *