ПЛАВА И ПЛАВЉА (BLONDE AND BLONDER)

Ни по чему овај филм није посебан, осим што Памела Андерсон има много веће сисе од партнерке Дениз Ричардс. Ова то надокнађује глумом, која и није претјерано захтјевна, али је опет мисаона именица за маскоту ПЕТА. Осим показивања сиса и одјеће, ово је филм комедије замјене, у којој двије преко сваке мјере глупе плавуше, бивају […]

среда, март 21, 2012 / 03:47

Ни по чему овај филм није посебан, осим што Памела Андерсон има много веће сисе од партнерке Дениз Ричардс. Ова то надокнађује глумом, која и није претјерано захтјевна, али је опет мисаона именица за маскоту ПЕТА.

Осим показивања сиса и одјеће, ово је филм комедије замјене, у којој двије преко сваке мјере глупе плавуше, бивају замијењене за двије црнокосе плаћене убице.

У читавом том неспоразуму оне нађу шта им треба: паре, љубав и луксуз; па се филм и заврши. Оно што је најодвратније у читавом овом филму, јесте корњача коју, као, посједује Памела.

Осим што прди и ствара примитивну комику, сценски проблем је што је то лутка изузетног неквалитета израде, а посебно у покрету. Ако ишта квари виђено, а онда је то то.

Овај филм је и иначе невјероватно јефтин.

(Редитељ и писац: Дин Хамилтон; Писци: Ролф Канефски, Гери Андерсон)Оставите одговор