Пижон задовољан игром репрезентације

Селектор Србије задовољан "држањем лопте" и вjерује да ће проблем са завршницом бити исправљен. Србија је изгубила пријатељски меч од Русије у Москви (0:1), а селектор Владимир Петровић Пижон није завринут. Први српски стручњак апострофира добре елементе у игри својих израбраника и обиљежава проблеме које би требало ријешити. "Нисам задовољан резултатом, али могу да будем […]

четвртак, 11 августа, 2011 / 12:44

Селектор Србије задовољан "држањем лопте" и вjерује да ће проблем са завршницом бити исправљен.

Србија је изгубила пријатељски меч од Русије у Москви (0:1), а селектор Владимир Петровић Пижон није завринут.

Први српски стручњак апострофира добре елементе у игри својих израбраника и обиљежава проблеме које би требало ријешити.

"Нисам задовољан резултатом, али могу да будем задовољан игром у већем дијелу утакмице. Држали смо добро лопту, што сам тражио од играча, а очигледно је да још имамо проблем у завршници. Све што се догађа до завршнице – заслужује прелазну оцјену", истакао је Пижон.

"Орлови" и даље вјерују да могу на Европско првенство 2012. А, расплет у квалификацијама почиње 2. септембра, њиховим гостовањем у Сјеверној Ирској.

"Нисам забринут, овакве утакмице служе да би се видјело гдје имамо проблем и да то исправимо до мечева у којима ће се играти за бодове", закључио је Петровић.

Голман Бојан Јоргачевић лоше је интервенисао после шута Павличенка у 53. минуту. На одбијену лопту наишао је Погребњак и савладао га.

"Лопта је била клизава, мало ме изненадила, али то се дешава. Често утакмицу одлучи једна грешка, иако сматрам да није искључиво моја кривица. Најважније је да смо видјели у каквој смо ситуацији и верујем да ћемо знатно боље игре и резултате пружити у наредна два меча, против Сјеверне Ирске и Фарских Острва", истакао је голман Гента, а пренјео "Спортски Журнал".