Писци из Српске на Априлским сусретима у Београду

Свечано отварање традиционалне годишње манифестације „Априлски сусрети“ у Студентском културном центру у Београду заказано је за 1.април ове године у 19 сати испред свечаног улаза. У оквиру овогодишњег програма планирано је учешће 6 младих писаца из Републике Српске. Тања Ступар Трифуновић учествоваће у трибини посвећеној књижевности младих аутора региона "Књижевност као лутрија, егзалтација, есенција…" која је […]

петак, април 1, 2011 / 23:01

Свечано отварање традиционалне годишње манифестације „Априлски сусрети“ у Студентском културном центру у Београду заказано је за 1.април ове године у 19 сати испред свечаног улаза.

У оквиру овогодишњег програма планирано је учешће 6 младих писаца из Републике Српске.

Тања Ступар Трифуновић учествоваће у трибини посвећеној књижевности младих аутора региона "Књижевност као лутрија, егзалтација, есенција…" која је на програму 2.априла у 18 сати у малој сали СКЦ-а. Нареног дана у 18 сати у малој сали СКЦ-а наступиће: Тања Ступар Трифуновић, Татјана Бијелић, Лана Басташић, Берислав Благојевић, Радомир Р. Митрић И Данко Комљен у програму под називом "Успостављање равнотеже".

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *