“Пирати“ организују протест подршке Горану Чујаку

Поводом хапшења Горана Чујака, због постављања на интернет линка за преузимање филма „Монтевидео, Бог те видео“, Пиратска Партија Србије позвала је на протест који ће бити организован данас, у Београду. У саопштењу те организације наведено је:   -Пиратска партија Србије, грађански покрет за осигурање основних људских права и пројектовање Интернет вриједности у социјалну средину организује […]

петак, март 4, 2011 / 11:01

Поводом хапшења Горана Чујака, због постављања на интернет линка за преузимање филма „Монтевидео, Бог те видео“, Пиратска Партија Србије позвала је на протест који ће бити организован данас, у Београду.

У саопштењу те организације наведено је:
 
-Пиратска партија Србије, грађански покрет за осигурање основних људских права и пројектовање Интернет вриједности у социјалну средину организује протест због хапшења Горана Чујака. Протест почиње у петак, у 14 часова на платоу испред Филозофског факултета у Београду.
 
Чланови ове организације сматрају да хапшења и казне због комуникације и размјене података на Интернету представљају репресију и рушење основних вриједности нашег друштва.
 
Пиртаска Партија Србије апелује на измјену закона, за који сматра да није у складу са временом и експлоатише се селективно за материјалну добит људи који сарађују са корумпираном влашћу.
 


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *