Пинг-понг Жељке и опозиције се наставља

Жељка Цвијановић је прозвала Младена Иванића, на шта је ПДП одговорио саопштењем, што је све прилично тешко пратити, обзиром да владајући СНСД не шаље никаква саопштења.

субота, 31 марта, 2018 / 20:48

Цвијановићева је нагласила да су "у акцију спасавања Младена Иванића активно укључени и странци који не престају да смишљају планове како да осујете предсједника Милорада Додика да дође у Предсједништво БиХ".

Владајућа коалиција комуницира директно са Срном и РТРС, па претпостављамо да је овај дио интервјуа за новинску агенцију свих грађана Српске оно што је потакло ПДП да се огласи.

Жељка, Додик је твој странац

Једини "странац" који је некога спасавао у Републици Српској је Милорад Додик који је спасио политичку каријеру Жељке Цвијановић након изборног пораза 2014.

Жељка Цвијановић уникатан je случај политичара који ће бити изучаван у политичким наукама као примјер постављања губитника на функцију премијера.

Жељка Цвијановић не престаје да се бави туђим послом и политичким противницима који раде, али њена реторика дезоријентисане особе, без плана и самопоуздања, показује катастрофалне премијерске резултате.

Наставница енглеског језика и губитника на изборима не треба да се бави процјенама и математичким формулацијама, јер знамо да јој то не иде. Од ње очекујемо само процјену да ће СНСД освојити 113% гласова на предстојећим изборима, како би заокружила збирку својих афоризама и гафова.

Премијерки Цвијановић је остало тек толико времена да макар заустави брод који тоне, али за то је потребно радити, а не бавити се доконим трачевима и дизати кредите, јер то зна да уради свака лоша домаћица.