Петрово: Двадесетогодишњак погинуо, четири лица тешко повријеђена

Двадесетогодишњи Бојан Стјепановић из Петрова је погинуо, а четири лица су задобила тешке тјелесне повреде у саобраћајној несрећи на пружном прелазу у озренском насељу Карановац када је на путничко возило марке „голф 4“ налетио теретни воз на прузи Зворник – Добој. Несрећа се догодила синоћ у 23.45, а у "голфу", којим је управљао Борис Катанић […]

недеља, 17 јула, 2011 / 11:37

Двадесетогодишњи Бојан Стјепановић из Петрова је погинуо, а четири лица су задобила тешке тјелесне повреде у саобраћајној несрећи на пружном прелазу у озренском насељу Карановац када је на путничко возило марке „голф 4“ налетио теретни воз на прузи Зворник – Добој.

Несрећа се догодила синоћ у 23.45, а у "голфу", којим је управљао Борис Катанић /21/, као сувозачи налазили су се настрадали Стјепановић, те тешко повријеђени Бориша Радељић /17/, Јовица Лазић /22/ и Дејан Дујковић /20/, сви из Петрова.

Катанић и Радељић, који су задобили повреде опасне по живот, након пружене љекарске помоћи пребачени су у бањалучки Клинички центар, док су Јовица Лазић и Дејан Дујковић задржани на лијечењу у добојској болници.

Срна незванично сазнаје у бањалучком Клиничком центру да Катанић има унутрашње крварење, док је Радељић задобио фрактуру карлице, те да су оба пацијента без свијести и прикључена на респиратор.

Лазић и Катанић су ван животне опасности и налазе се под надзором љекара, потврђено је Срни у добојској болници.

Увиђај су на лицу мјеста извршили припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја из Добоја са дежурним судијом.Оставите одговор