Петровићка о Вулићки: Испод ми је достојанства, али мора се

"Сваком нормалном човјеку је испод достојанства да се бави Сањом Вулић и њеним изјавама, али она очигледно ту чињеницу користи да у свом маниру у јавни простор просипа небулозе које обично остају без одговора. Међутим, треба подсјетити Вулићеву да о човјеку више од ријечи, поготово када је то блебетање у празно, говоре дјела, а њена уопште нису за похвалу", рекла је портпарол ПДП-а Ања Петровић.

петак, 2 јула, 2021 / 08:40

"Подсјећам Вулићеву да су њене страначке колеге редом гласале за овај сазив Савјета министара, па самим тим и за Бисеру Турковић, што би и она на захтјев свог бога засигурно урадила да је тада била посланик, а да им је жеља да се што прије докопају фотеља била толика да су дали подршку крњем Савјету министара и на тај начин отворили врата СДА за уцјене по питању преосталог министра из Републике Српске. Ту се завршава свака прича о томе како Вулићева и њене колеге бране Српску у Сарајеву", поручила је Петровићева.

Она је рекла и да је Сања Вулић задња особа која било коме, а посебно Игору Црнатку, треба да дијели моралне лекције, јер се са моралом није у путу срела:

"Једна од првих лекција коју поштен човјек запамти и којом се води у животу јесте: не кради. То се тешко може примјенити на Вулићеву, јер у супротном треба да објасни гдје јој је нестало 17 хиљада гласова у само три мјесеца, ако првобитни изборни резултат на Локалним изборима није постигла крађом. Сваки пут се изненадим кад видим неку њену политичку изјаву у јавности, јер је за очекивати да буде споменута само у вези истраге за кривично дјело изборне крађе и будућих санкција за исто", каже Петровићева.