Петровић жестоко демантује Покрет за Бијељину: Комби покрет безочно лаже да сам одбио угостити дјецу са Косова

Посљедње безочне лажи СНСД-овог локалног сателита Покрета за Бијељину да је градоначелник Љубиша Петровић одбио да угости дјецу са Косова и Метохије, још једна су потврда упорних измишљотина, којима марионетице и минорне политичке фигурице безуспјешно покушавају обмањивати јавност, додворавајући се тако својим моћним газдама!

уторак, 15 јуна, 2021 / 06:59

Прије него што у јавност лансирају своје неукусне бљувотине, боље би им било да су се консултовали са коалиционим друговима. Међу њима је и предсједник Актива директора основних школа регије Бијељина, Угљевик и Лопаре Предраг Рачановић, у чијем званичном допису Градској управи од 25. маја ове године наводи да у овом моменту није могуће реализовати Пројекат "Спојимо дјецу са КиМ и Републике Српске", с обзиром на то да је у Српској на снази ванредна ситуација због вируса корона, те да је обавеза провођење свих прописаних мјера.

Кабинет градоначелника је управо из тих разлога, поштујући надлежност Актива и противепидемијске мјере, подржао став овог релевантног просвјетног тијела, не допуштајући себи самовољу и авантуризам у тешким пандемијским условима. Притом, у виду би требало имати и чињеницу да је Одбор за помоћ КиМ тек 7. јуна од Републичког штаба за ванредне ситуације добио подршку за реализацију пројекта, а да је школска година завршена само дан касније, што намеће логично питање – да ли је реално и изводљиво да се за само један дан организује овакав пројекат?!

Можда јесте у фантазијама вође малобројног Покрета за Бијељину, чији се политички снови, нажалост, остварују и боље него што их је могао уснити! Тако је у три мандата испод заставе Српске радикалне странке на крилима лажног патриотизма и национализма заваравао грађане и безобзирно се богатио, а када му је радикалска срећа окренула леђа, локални потрчко покренуо је "комби" покрет, којим се само он довезао до циља, тријумфујући у преплаћеној фотељи потпредсједника Скупштине Града Бијељина, истовремено жртвујући све оне који су на том путу гурали "комби".

Они чији тобожњи патриотизам годинама само њима доноси финансијску корист, најмање имају права да у уста стављају Косово и Метохију, а још мање туђу дјецу, јер управо због таквих паразитских појава, многа остају гладна.