Петровац/Дринић: Побиједио једини кандидат

ПЕТРОВАЦ/ДРИНИЋ – Према првим прелиминарним резултатима, Дејан Прошић из Демократског народног савеза изабран је на данашњим пријевременим изборима за начелника општине Петровац/Дринић, потврдила је Срни предсједник Општинске изборне комисије Вера Јовановић. Јовановића је рекла да је за Прошића, који је био једини кандидат за начелника општине, гласало 200 бирача, док је пет листића било неважећих. […]

недеља, август 29, 2010 / 18:24

ПЕТРОВАЦ/ДРИНИЋ – Према првим прелиминарним резултатима, Дејан Прошић из Демократског народног савеза изабран је на данашњим пријевременим изборима за начелника општине Петровац/Дринић, потврдила је Срни предсједник Општинске изборне комисије Вера Јовановић.

Јовановића је рекла да је за Прошића, који је био једини кандидат за начелника општине, гласало 200 бирача, док је пет листића било неважећих.

Право гласа на подручју општине Дринић имало је 889 бирача, а на изборе је изашло 205.

Одлуку о одржавању пријевремених избора донијела је Централна изборна комисија БиХ на сједници 22. јула, након утврђивања престанка мандата због смрти начелнику општине Петровац/Дринић Миланку Бркљачу.

Бркљач је преминуо у Бањалуци 14. јуна након дуже болести.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *