ПДП у Приједору представио кандидате за ИЈ1

У Приједору је вечерас одржана предизборна конвенција Партије демократског прогреса на којој су се представили кандидати ПДП-а из Изборне јединце 1.

субота, 8 септембра, 2018 / 20:51

Предсједник ПДП-а и кандидат за Парламент БиХ Бранислав Бореновић рекао је да је циљ ПДП-а да учинимо живот лакшим и бољим свим грађанима Републике Српске и да послије избора сви раде свој посао.

"Хоћемо да здравствени радници лијече болесне, а не да уче стране језике. Хоћемо да полицајци не скривају доказе. Хоћемо службенике који ће радити у интересу грађана" поручио је Бореновић и додао да ПДП жели дати шансу најбољима.

"Наша рјешења из Програма обнове су животна рјешења. Требају нам стручни, квалитетни, способни људи, без обзира да ли су чланови наше Партије или не. Позивам вас да сви станете иза Младена Иванића и Вукоте Говедарице, јер су су ово судбоносни избори и морамо на њих изаћи у што већем броју – рекао је у Бранислав Бореновић.

Кандидат ПДП-а за Парламентарну скупштину БиХ Младен Кулунџија рекао је да ће се ПДП, али и он лично, у Сарајеву залагати за очување Дејтонског уређења БиХ са два ентитета и три конститутивна народа и останак младих на овим просторима.

"Позивам вас да у што већем броју изађете на предстојеће изборе јер је то кључ наше побједе и остварења циљева из нашег Програма" – поручио је Кулунџија.

Предсједник Градског одбора ПДП-а у Приједору Далибор Грабеж поручио је да су ово избори на којима ће народ  одлучити у којем ће се правцу Република Српска кретати у наредном периоду.

"Сасвим сам сигуран да су Приједор и ова Изборна јединица одлучили за кога ће гласати на предстојећим изборима. То су Партија демократског прогреса и Савез за побједу! Сигуран сам да 07. октобра СВИЋЕ нашем народу и Републици Српској" рекао је Грабеж.

Перица Бундало, носилац листе кандидата за Народну скупштину у Изборној јединици 1, је казао да народ овога краја и читаве Републике заслужује да живи као сав нормалан свијет.

"Квалитет сваке политике мјери се квалитетом живота становништва, а наш Програм обнове може свима обезбједити посао, достојанство и правду – рекао је Бундало.

Предизборној конвенцији присуствовали су и коалициони партнери ПДП-а из приједорског градског одбора Српске демократске странке, Народног демократског покрета и Српске радикалне странке.Оставите одговор