ПДП: Сада са кључевима града Жељка нека реагује на безбједносну катастрофу у БЛ

Партија демократског прогреса запрепаштена је чињеницом да Влада и њена премијерка не реагују на насиље и погоршану безбједност у Бањалуци.

понедељак, април 2, 2018 / 10:06

Премијерка Цвијановић добила је кључ града Бањалука за тобожње велике заслуге, али су и она и њене партијске колеге, укључујући и градоначелника Игора Радојичића који јој је признање додијелио, врло ажурни само кад треба реаговати на ставове политичких противника.

Слијепи су на чињеницу да у посљедњих неколико дана стотине људи сваки дан протестује у центру Бањалуке, тражећи истину о смрти страдалог младог суграђанина или, пак, на чињеницу да се у сред ноћи испаљују зоље на пословне објекте.

Позивамо Жељку Цвијановић да хитно сазове ванредну сједницу Владе, јер су Влада и МУП у обавези да заштите народ и поврате нарушену безбједност.

Очекујемо од Владе и министра унутрашњих послова Републике Српске Драгана Лукача да, уз посљедњи случај, разријеши и јавности у Бањалуци саопшти и ко је, бомбом испод аута, убио Милана Вукелића и ко је кривац за смрт Николе Ђуровића у, још увијек, мистериозној саобраћајној несрећи.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *