ПДП рециклажа киднаперства Миће Краљевића при посјети Цвијановићке Власеници

Данашња посјета предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић Власеници је још један подсјетник зашто је толико велика разлика између честите и поштене Републике Српске, како је видимо ми у ПДП-у и друштва којем тежи СНСД, а у којем доминирају криминал, примитивизам, бахатост и незапамћена пљачка јавних средстава.

четвртак, 25 јуна, 2020 / 17:18

Предсједницу Републике Српске у Власеници је дочекао начелник Општине Мићо Краљевић, човјек који је правоснажно осуђен за киднаповање под пријетњом ватреним оружјем. То није сметало СНСД-у да га задржи у странци, кандидује за начелника и подржи у тој кандидатури.

За ПДП то није нормално, ни прихватљиво, јер је такво понашање владајуће странке у Републици Српској потпуно деформисало друштво, па данас треба да буде нормално да се неколико људи обогати преко ноћи за вријеме ванредног стања или да највиши функционери Републике Српске вријеђају, пријете и уцјењују све оне који мисле другачије.

Зато и данашњи сусрет предсједнице Републике Српске са човјеком који воза људе у гепеку и држи их заробљене у подруму представља ново понижење и срамоту за институције Републике Српске, а у режији оних који својим понашањем легализују најгори криминал.