ПДП представио кандидате у Брчком: Позива на толеранцију и без великих скупова

"И овдје и у сваком другом граду, желимо да ПДП-ови кандидати буду другачији од наших појединих политичких противника – да не вријеђају, поштују другачије мишљење, да не користе језик мржње и да стално инсистирају на јасним и конкретним политикама, мјерама и приједлозима", рекао је предсједник ПДП Бранислав Бореновић синоћ на представљању кандидата ПДП-а за Скупштину Брчко дистрикта.

петак, 11 септембра, 2020 / 10:10

Он је рекао да ако ико има шта конкретно рећи, то је ПДП:

"ПДП је у Брчком показао да зна да се носи и са кризним ситуацијама. Управо су неки од наших приједлога за санацију економске штете усљед пандемије вируса корона усвојени у Скупштини, те олакшали рад и опстанак привредника и њихових запосленика у овом периосу", додао је Бореновић.

Бореновић је истакао да је увјерен у велики раст ПДП-а у Брчком:

"Кампања ће бити другачија, неће бити великих скупова и моћи ћемо да погледамо свакога у очи и кажемо ко смо и за шта се залажемо. Треба разговарати са што већим бројем људи, јер ће највећа побједа демократије бити велика излазност на изборе. А увјерен сам да ће у томе, велики прој људи препознати политику ПДП-а као најбоље рјешење", истакао је Бореновић.Оставите одговор