ПДП: Позитивна Српска филијала СНСД, Кустурица дописни члан

Партија демократског прогреса /ПДП/ сматра да је удружење "Позитивна Српска" подршком режисеру Емиру Кустурици за градоначелника Требиња "доказало да је филијала СНСД и извршилац њихове политике". У ПДП-у сматрају да кандидатура Кустурице за градоначелника Требиња потврђује да је "овај прослављени режисер, иако формално није члан, у суштини високи функционер СНСД". "ПДП изражава жаљење што су […]

недеља, 27 септембра, 2015 / 15:18

Партија демократског прогреса /ПДП/ сматра да је удружење "Позитивна Српска" подршком режисеру Емиру Кустурици за градоначелника Требиња "доказало да је филијала СНСД и извршилац њихове политике".

У ПДП-у сматрају да кандидатура Кустурице за градоначелника Требиња потврђује да је "овај прослављени режисер, иако формално није члан, у суштини високи функционер СНСД".

"ПДП изражава жаљење што су `Позитивна Српска` и СНСД увукле нашег чувеног глумца Бранислава Лечића у унутрашње-политичке односе у Републици Српској, али ће без обзира на најновије активности СНСД-а, Савез за промјене побиједити на локалним изборима у Требињу, као и у већини градова Републике Српске", додаје се у саопштењу.

Градски одбор удружења грађана "Покрет позитивна Српска" Требиње жели да на мјесту градоначелника види режисера Емира Кустурицу, рекао је јуче предсједник овог удружења у Требињу Милан Томановић.0 КОМЕНТАРА

  1. То је само група добро плаћених државних чиновника. Један дио касте паразита овог друштва која захваљујући владајућој банди живи пуно боље него што заслужује. Сада су још добили задатак да и нама другима објасне како и ми одлично живимо само што то не видимо. Забијте се!

  2. Стварно не познајем ситуацију у Требињској општини, да бих могао о томе компетентно расправљати. С друге стране знате Ви добро да мислим на ову маринетску организацију која себе крсти Позитивна Српска и чијем цијењеном руководству није доста што живе као грофови на нашој грбачи, већ су за рачун СНСД-а кренули и да нас увјеравају како је нама одлично што их на грбачи носимо. Својим коментарима сте се иначе успјешно кандидовали за члана ове клике.

  3. Па овдје нико и не тврди да је неопредјељен, сем плаћеника режима. Што се тиче теме, која је овдје у ствари Позитивна Српска то је у ствари еклатантан примјер овога чега говорим, фол неопредјељени а у ствари класични плаћеници. Наивни ко француске собарице.