ПДП подсјећа: Додик дао нови мандат Мирсади која је незаконито протурала тужбу против Србије у Хаг

Откад је на позицији српског члана Предсједништва БиХ, Милорад Додик ниже једну погрешну одлуку за другом, а најновији скандалозни и срамни потез је давање сагласности за продужење мандата Мирсади Чолаковић.

уторак, 19 новембра, 2019 / 19:44

У питању је амбасадорка БиХ у Хагу, која је директно и лично покушавала онемогућити министра иностраних послова БиХ и српског члана Предсједништва у прошлом мандату у активностима везаним за обарање ревизије пресуде БиХ против Србије.

На срећу по српски народ с обје стране Дрине, није била успјешна у својим покушајима, што не бисмо могли гарантовати да се све то дешавало у Додиковом мандату.

И ова одлука показује колико је лидер СНСД-а под утицајем Сарајева, гдје једно ради, док друго прича у Бањалуци. Сагласношћу за продужење мандата особи која најдиректније ради против српских интереса, Додик лично учествује у спровођењу антисрпске политике у БиХ и свијету.5 КОМЕНТАРА

  1. Читаш ли ти или треба да ти се преведе. Продужио јој мандат. Читај мало боље. Или провоцираш. За кога ти навијаш у овој причи. За Мују или Међеда.

  2. Informacija je mozda tacna ali izvor nije pouzdan. Kako covjek da vas ozbiljno shvati, kad ste toliko puta pokazali kolika ste lupetala.

  3. Симо подсјећа ПДП::

    Додик је при избору амбасадора јасно рекао да га не интересује ни хрватска ни муслиманска квота. Нека у својој квоти бирају кога хоће.

    ПДП изгледа заборавља да је Црнадак непосредни шеф тој амбасадорки.

    Оваква саопштења само додатно потврђују какви су политички аматери и лажови, зашто то да не кажем?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *