21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

ПДП подсјећа: Додик дао нови мандат Мирсади која је незаконито протурала тужбу против Србије у Хаг

Откад је на позицији српског члана Предсједништва БиХ, Милорад Додик ниже једну погрешну одлуку за другом, а најновији скандалозни и срамни потез је давање сагласности за продужење мандата Мирсади Чолаковић.

уторак, 19 новембра, 2019 / 19:44

У питању је амбасадорка БиХ у Хагу, која је директно и лично покушавала онемогућити министра иностраних послова БиХ и српског члана Предсједништва у прошлом мандату у активностима везаним за обарање ревизије пресуде БиХ против Србије.

На срећу по српски народ с обје стране Дрине, није била успјешна у својим покушајима, што не бисмо могли гарантовати да се све то дешавало у Додиковом мандату.

И ова одлука показује колико је лидер СНСД-а под утицајем Сарајева, гдје једно ради, док друго прича у Бањалуци. Сагласношћу за продужење мандата особи која најдиректније ради против српских интереса, Додик лично учествује у спровођењу антисрпске политике у БиХ и свијету.5 КОМЕНТАРА

    1. Читаш ли ти или треба да ти се преведе. Продужио јој мандат. Читај мало боље. Или провоцираш. За кога ти навијаш у овој причи. За Мују или Међеда.

  1. Симо подсјећа ПДП::

    Додик је при избору амбасадора јасно рекао да га не интересује ни хрватска ни муслиманска квота. Нека у својој квоти бирају кога хоће.

    ПДП изгледа заборавља да је Црнадак непосредни шеф тој амбасадорки.

    Оваква саопштења само додатно потврђују какви су политички аматери и лажови, зашто то да не кажем?