ПДП небираним ријечима: Стевандић је слуга СДА и њихових интереса

„Највећа варалица на политичкој сцени Републике Српске, купљени лајавац Ненад Стевандић још има образа да се јавно оглашава, лажно оптужујући друге да подржавају СДА, каже се у саопштењу ПДП.

субота, 29 јуна, 2019 / 16:09

Управо је његовим и гласовима посланика из његовог клуба у Парламенту БиХ Денис Звиздић изабран за замјеника предсједавајућег Представничког дома.

Посланици његове полтрон – странке такође су својим гласовима сачували Сенада Братића на мјесту потпредсједника Народне скупштине Републике Српске, након иницијативе ПДП-а за Братићевом смјеном.

Најједноставнији увиди у резултате и начин гласања, која шаљемо у прилогу обиљежена зеленом бојом, јасно показују ко је Ненад Стевандић и шта је његова политика. Оваква гласања показују да је управо он најдиректнија подршка и понизни слуга СДА и њиховим интересима.

На Стевандићеву реакцију, услиједила је и допуна

Захвални смо највећем политичком преваранту и улизици Стевандићу што је видео записом уз своје саопштење подсјетио јавност да предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић увијек и свуда – у Бањалуци, Сарајеву, Бриселу или Вашингтону, било којој партији или појединцу, каже да је поштовање Републике Српске, Устава и унутрашњег уређења БиХ основни принцип на којем се може и мора функционисати.

За ПДП и Бранислава Бореновића чврст став по питању дејтонског уређења, положаја и интереса Републике Српске није нешто с чим се коцка на дневној бази.

С друге стране, Стевандић прича о шеријатском уређењу, бакировцима, поданицима, а својим гласом бира Дениса Звиздића за замјеника предсједавајућег Парламента БиХ, а његова комби странка у НСРС чува Сенада Братића од смјене. То су конкретни показатељи дволичности дјеловања лажних патриота који једно причају, а друго раде и због којих је читаво друштво политички канцерогено.

Радо бисмо му поручили да сачува бар минимум достојанства, али ипак, у његовом случају, за то је веома касно.

У прилогу шаљемо видео запис из Стевандићевог саопштења, који датира из 2015. године, те изводе из гласања из децембра 2018. у Парламенту БиХ и јануара 2019. из Народне скупштине Републике Српске.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *