ПДП: Миленко Авдаловић не да општинске зграде за страначке скупове (осим СНСД)

Посланици ПДП у Народној скупштини Републике Српске Јелена Тривић и Љубиша Крунић и посланик у Клубу посланика СДС у НСРС Небојша Вукановић учестоваће на јавној трибини „Куда иде Република Српска?“ која ће бити одржана у свадбеном салону „Милановић“ у Невесињу 21.12.2019. године, са почетком у 19 часова.

четвртак, 19 децембра, 2019 / 18:45

Општински одбор ПДП-а Невесиње, као организатор догађаја, првобитно је упутио начелнику општине Невесиње Миленку Авдаловићу захтјев за издавање једне од сала у општинском власништву у сврху одржавања скупа. На захтјев је стигао прво усмени, па онда и писмени одговор да истом не могу удовољити, јер се сале „користе искључиво за манифестације и активности у чијој организацији учествује општина“. Начелних Авдаловић је остао при истом ставу и када је из Општинског одбора ПДП-а Невесиње речено да су се деценијама исте користиле за све јавне скупове, па и оне у организацији политичких партија.

Колико је то лицемјерно понашање, а изговор начелника лажан, показује и примјер од прије два мјесеца, када је 15.10.2019. године СНСД-а Невесиње одржао састанак у сали Дома културе „Небојша Глоговац“, коју је ПДП, између осталих, тражио за одржавање јавне трибине, што су и објавили на званичној фб страници.

Очигледно је да начелнику и СНСД Невесиње смета једна тематска трибина и разговор народних посланика са народом, само зато што се ради посланицима који дјелују опозиционо.

За вријеме трогодишње владавине на локалном нивоу СНСД је у Невесињу успио подијелити народ по свим могућим питањима па чак и обиљежавању „Невесињске олимпијаде“, „Невесињске пушке“ и Митровдана. Упркос свим покушајима, ни народни посланици Тривић, Крунић и Вукановић, као ни ПДП Невесиње, неће бити осујећени у својој намјери да јавна трибина буде одржана. Јер ми желимо разговарати са народом и, за разлику од СНСД-ових првака у Невесињу, можемо народ погледати у очи. ОО ПДП НевесињеОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *