ПДП: Мало о митингу у парку, мало о шиканирању одборника у Сребреници

Свака ријеч, свака порука изречена на синоћњем мирном окупљању грађана у парку ‘Младен Стојановић’ била је порука заједништва, снаге, позитивних емоција и храбрости који су сви присутни показали. Да је такав скуп наводно прљава кампања могу говорити само они чије кампање у којима су пријетили и уцјењивали људе не може ништа опрати и који само за прљаво знају“, рекла је портпарол ПДП-а Ања Петровић.

петак, 28 јуна, 2019 / 17:04

Петровић је рекла да предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука Драшко Станивуковић неће бити само кандидат за градоначелника највећег града Српске, него сасвим сигурно и градоначелник:

„Подршка коју је господин Станивуковић добио на претходним изборима из дана у дан расте. Он неће бити градоначелник који ћути на неправду, сијање страха и малтретирање, неће бити градоначелник који се крије од властитих суграђана, него градоначелник који је ту уз народ и са народом. То ће за Бањалуку бити изузетно позитивна промјена“.

Сребреничанин Милошевић

Притисци и шиканирање које др Ненад Милошевић, одборник ПДП-а у Скупштини општине Сребреница, трпи на радном мјесту у сребреничком Дому здравља након што је исказао спремност да буде кандидат за начелника на наредним локалним изборима, класичан су примјер мобинга и политичке репресије.

Љекару чију су стручност препознали и Сребреничани, те баш код њега долази највише пацијената, забрањено је да ради као специјалиста, а борба да уопште сачува радно мјесто постали су му свакодневница:

„Умјесто да рјешава нагомилане проблеме, плате које касне, дуговања, набавке санитетског материјала, директорица Дома здравља Весна Јовановић бави се сплеткарењем, подметањима и шиканирањем мене. Годинама трпим притиске да промијеним политичку опцију и будући да им није успјело, почели су на најдиректнији начин да ме угрожавају“, казао је др Милошевић.

Партија демократског прогреса истиче да ће увијек радити за стварање друштва у којем су способни изнад подобних, које вриједнује знање и стручност и најоштрије осуђује овај, али и сваки случај репресије коју било ко трпи због свог мишљења, дјеловања или политичког опредјељења.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *