ПДП критикује Николићеву изјаву о рушењу власти Српске

У ПДП-у смо веома непријатно изненађени последњим изјавама Томислава Николића, предсједника Србије који је унио немир и страхове међу грађане Републике Српске и поново се директно умијешао и подијелио српски народ са ове стране Дрине. Умјесто да у предвечерје Божића, најрадоснијег православног празника пошаље грађанима Републике Српске поруке мира, заједништва, поштовања и стабилности предсједник Николић […]

среда, 30 децембра, 2015 / 13:28

У ПДП-у смо веома непријатно изненађени последњим изјавама Томислава Николића, предсједника Србије који је унио немир и страхове међу грађане Републике Српске и поново се директно умијешао и подијелио српски народ са ове стране Дрине.

Умјесто да у предвечерје Божића, најрадоснијег православног празника пошаље грађанима Републике Српске поруке мира, заједништва, поштовања и стабилности предсједник Николић шаље поруке подјела, страхова, немира и стрепње што је непримјерено и не приличи предсједнику наше Србије.

Непровјереним, неутемељеним и нетачним информацијама о тајним плановима за рушење Републике Српске, које је и сам министар унутрашњих послова РС демантовао и одбацио на састанку са лидерима опозиције, предсједник Николић је себи дозволио да буде портпарол Милорада Додика и групације окупљене око њега која очигледно и креира овакве глупости и измишљотине с циљем продуковања сукоба, немира и хаоса у Српској.

На овај начин хоћемо да поручимо предсједнику Николићу и свим грађанима Републике Српске и Србије да ћемо увијек бити заједно и јединствени око кључних питања заштите виталних интереса српског народа и Републике Српске, што показујемо и прославом Дана Републике Српске у свим институцијама РС и БиХ, али и да никада нећемо бити саучесници у економском пропадању и коруптивном и криминалном дјеловању било које па и Додикове власти, а на господину Николићу остаје да се одреди да ли је са Додиком заједно и по овим питањима…

Желим да поручим грађанима Српске да буду мирни, спокојни и достојанствени, да не постоје никави „тајни“ планови за рушење Српске, да је она уставно-правно стабилна и сигурна и да се може урушавати само изнутра економском слабошћу, корупцијом и сиромаштвом, закључује се у саопштењу које, и поред првог лица у посљедњем пасусу, потписује Информативна служба ове партије.0 КОМЕНТАРА

  1. Eh moja gospodo iz PDP-a. Jeste li vi političari ili mi? Preispitajte vaše izjave od prije 2 godine i sve će vam biti jasno.
    Ne mislim uopšte da vi to ne razumijete, naprotiv, ali političar i politika kao zanimanje (u kome je sve dozvoljeno) mora da trpi i po neki „bumerang“ koji se vrati „nazad“. Imate bumerang i trebate da skontate šta ćete sa njim.

Оставите одговор