ПДП и српски радикали ујединили општинске одборе у Рудом

„Свако мјесто у Републици Српској нам је подједнако важно и наш дугорочни циљ је развој сваке регије, града и општине у Српској, просперитет Рудог исто као и Бањалуке“, рекао је предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић који је, заједно са члановима Предсједништва ПДП-а Љубишом Крунићем, Ненадом Вуковићем и Миланком Михајлицом, присуствовао Сабору на којем су уједињени општински одбори ПДП-а и СРС РС у Рудом.

петак, 5 јула, 2019 / 12:18

Бореновић је изразио задовољство што се начелник Општине Рудо Рато Рајак домаћински односи према овој локалној заједници и што је исказао изузетно добру вољу према уједињењу двије странке:

„Одлука о уједињењу је изузетно добро прихваћена и у Рудом, гдје ћемо заједно имати још јачи политички капацитет да радимо на рјешавању проблема с којима се грађани суочавају. Ново руководство ПДП-а Рудо има моју личну, али и подршку руководства Партије демократског прогреса“, истакао је Бореновић. Општински одбори Партије демократског прогреса и Српске радикалне странке Републике Српске у Рудом ће након уједињења дјеловати као Општински одбор ПДП-а, а за новог предсједника изабран је Милун Топаловић.2 КОМЕНТАРА

  1. ПДП тренутно много ствари паметно ради, криво сједи, право реци.

  2. Прижељкујем да ПДП покаже мало више родољубиве политике у Сарајеву као што је “показује” у Рудом…

Оставите одговор