ПДП: Додикови судови не могу толико пресудити, колико можемо издржати

Пресуда Основног суда у Бањој Луци коју је предсједник РС Милорад Додик добио по тужби за клевету против члана Главног одбора ПДП Николе Дроњка је срамотна и доказује да је дио правосудних институција у Републици Српској под директном Додиковом контролом. Тужно је било данас слушати и гледати еуфорију и радост СНСД-ових функционера и присталица у […]

уторак, 23 фебруара, 2016 / 08:32

Пресуда Основног суда у Бањој Луци коју је предсједник РС Милорад Додик добио по тужби за клевету против члана Главног одбора ПДП Николе Дроњка је срамотна и доказује да је дио правосудних институција у Републици Српској под директном Додиковом контролом.

Тужно је било данас слушати и гледати еуфорију и радост СНСД-ових функционера и присталица у јавности и на друштвеним мрежама.

Не може суд толико да пресуди колико ми можемо да издржимо. ПДП наставља борбу за правду и истину и борићемо се до краја за здравију и бољу Српску, каже се у саопштењу ове странке.

Иначе, Основни суд у Бањој Луци пресудио је да је Никола Дроњак обавезан да Милораду Додику, на име накнаде нематеријалне штете за претрпљене душевне болове због повреде угледа, исплати 5.000 КМ, а на име трошкова поступка 2.338,23 КМ.

Пресуда је донесена 19. фебруара, на основу тужбе коју је Додик због клевете поднио против Дроњка. Против ове пресуде дозвољена је жалба Окружном суду у Бањалуци у року од 30 дана од дана достављања пресуде.0 КОМЕНТАРА

  1. Не може суд толико да пресуди колико ми можемо да издржимо.
    ———————————–

    У ал’ ти је изјава у пм! Страшно!
    Значи, само гази „стоку“ Леми и даље, разапињи, ругај се, исмијавај,черечи и старо и младо…, јер ниси ни свјестан колико ми можемо да издржимо.

    Па ви(опозиција) се баш и понашате у складу са изјавом.:Px-(