ПДП: Додик клевеће Иванића, да сакрије пристанак на МАП и НАТО

“Прљави и срамотни напади на Младена Иванића од стране Милорада Додика и чланова његовог кабинета смишљено су скретање пажње са договора постигнутог у Анкари да БиХ активира Акциони план за чланство у НАТО (МАП)“, казала је портпарол ПДП-а Ања Петровић.

недеља, 5 маја, 2019 / 11:12

„Додик сада лажно и перфидно оптужује опозицију, иако су све и један документ на НАТО путу БиХ потписали СНСД-ови званичници, а уз Додиков пристанак и одобравање министарка одбране БиХ, ХДЗ-ова Марина Пендеш, ће предати Први годишњи национални програм за НАТО, чиме се креће у активацију МАП-а“, рекла је Петровићева.

Петровићева истиче да ће све бити јасно већ наредне седмице, када ће бити потврђена изјава Бакира Изетбеговића да је са партнерима, СНСД и ХДЗ, пронашао начин да се активира МАП и формира нови Савјет министара:

„Будући да МАП не може активирати писмо једног министра, него то може учинити само нови Савјет министара, сви Додикови потези претходних дана потврђују Изетбеговићеву изјаву. Срамотна игра превртљивог Додика је провидна и прoзрена“, закључила је Петровић.1 КОМЕНТАР

  1. НАТО је злочиначка организација, не само због тога што је убијала Србе на правди Бога. Сви су ови “наши“ кључни људи из политике, било да су из позиција или из опозиције за НАТО, предсједник Додик и његови најближи сарадници поготову. Искрено бих волио да нисам у праву.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *